Seks v najbolj nepričakovanem trenutku

Seks v najbolj nepričakovanem trenutku (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
10. 1. 2013

Za najpomembnejši tekst o seksu ste nedvomno že slišali. Čas je, da ga proučite natančneje! Pripravili smo najprimernejše položaje za hiter seks v najbolj kočljivih situacijah, ko ni časa, da bi stekli do stanovanja.

Iz Kamasutre smo izbrali nekaj klasičnih seksualnih položajev in jih priredili za uporabo na krajih, kjer se zadržujemo (skoraj) vsak dan: v pisarni, kopalnici in avtomobilu.

Lotite se jih brez bojazni in jih uporabite zunaj spalnice. V Kamasutri namreč ni bilo v bližini nobene postelje.

Seks v savni

Idealen položaj za vroča okolja, kot je savna, v kateri sta udeleženca že tako ali tako dovolj mokra - obrnjen položaj.

Moški boste morda občutili bolečino v komolcih, saj se boste morali, medtem ko bo vaša partnerka (obrnjena seveda) prevzela ves nadzor, ­opirati na roke, ženska pa bo morda občutila bolečino v kolenih, a položaj je videti zelo graciozno.

Žal časa za muckanje ne bo. Idealno bi namreč bilo, da bi bil seks ekspresen. Daljše zadrževanje v savni prinaša tveganje arterijske hipertenzije zaradi izgube tekočine in nato dehidracije.

Seks v dvigalu

Zelo poetično knjiga svetuje, da ga ženska obdeluje z jezikom »lahkotno in hitro kot metuljček«, a kljub vsemu z razumno mero.

Bodite razumni, zlasti če ste v dvigalu! Odpnite zadrgo, zaustavite dvigalo in uživajte, dokler kdo v višjem nadstropju ne bo začel tolči po vratih.

In ne pozabite na spodobnost - partnerici dajte vedeti, da ste blizu vrhunca, kajti vsaki ni všeč neposreden stik z vašo tekočino.

Seks v bazenu

V vodi je vse lažje, dobesedno, tudi vaša partnerica.

Za oporo prislonite hrbet k robu bazena, izberite ne preveč globok in ne preplitek del in se zabavajte. Po mnenju našega strokovnjaka pa morajo biti naše mišice pripravljene na izziv. Tudi partnerica mora biti močna v rokah, da se lahko oprime in vzpenja po moškem telesu.

Seks v pisarni

Če se boste preskusili v moderni različici položaja raka (moški stoji, ona leži na mizi), se boste lahko s pohotno gospodično iz sosednje pisarne prepustili nori nasladi, preprosto zabrisali vse papirje z mize in spustili hlače.

Lahek in praktičen položaj vam omogoča tudi razmeroma hitro vrnitev v 'delavno' stanje, če se na vratih slučajno pojavi kdo nepovabljen.

Da ne boste občutili nevšečnega zbadanja v križu, strokovnjak svetuje, da je položaj povsem varen, če ga boste prakticirali na dovolj veliki mizi.

Seks v avtu

Preverite, ali je ročna zavora zategnjena, iz radia pa naj se razlega nežna glasba. Nagnite naslonjali sedežev.

Položaj: Zelo zabaven, rahlo spremenjen položaj izvirnika iz Kamasutre, pri katerem leži tudi vaša partnerica. Oba imata iztegnjeni hrbtenici, on sedi in ona sedi na njem. Partnerica se mora zavedati tudi pomembnosti poljubljanja, saj se bo moški še bolj vzburil, če bo ženska usločila svoje telo in vrat in ga zasula s poljubi.

Nazoren prikaz položajev in nekaj več idej pa najdete na že poznanem naslovu: Kamasutra kjerkoli ste.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri