Seksualni aduti

25. 2. 2011

Kaj je pomembno pred seksom in po njem.

Včasih se zgodi, da ni razpoložena za seks, vi pa si ga želite, zares želite. Mogoče je preutrujena, ker je bil dan poln stresnih dogodkov. Mogoče pa jo z vztrajnostjo preveč morite. Prošnje za seks namreč lahko postanejo odbijajoče.

Lahko se celo zgodi, da vas bo zavrnila samo zato, ker čuti, da jo prosite, ali pa se vam bo vdala samo zato, da bi se moledovanje končalo, kar je še huje. Vaša ženska se bo v takih primerih počutila izrabljeno, vi pa boste nezadovoljni, saj boste čutili, da vam dela uslugo ali pa da je do vas prijazna le zaradi usmiljenja.

Grozno! Seveda boste užaljeni! O romantiki, strasti, ljubljenju in vseh lepih stvareh ne bo ne duha ne sluha. To pa je za odnos katastrofalno.

Pred seksom

Nikar je ne prosite za seks, ne zahtevajte, niti ne vprašajte, ali je za. S tem jo boste le odvrnili, dali čas, da pomisli, kako zelo nejevoljna je ali kako zelo jo boli glava … Namesto tega jo raje zapeljite. Kako? Šepetajte ji in govorite ne le, da vam je všeč ali da je neverjetno seksi. Bodite ekspresivnejši. Igrajte se z njenimi kodri, medtem ko ji govorite, zakaj vam je všeč. Povejte ji, kaj vas na njej vzburja ali kako neverjetno dobro počne to z vami in kako bi si jo radi vzeli. Bodite izvirni, originalni, igrivi. Zapeljujte jo počasi, dražite jo in izzivajte! Pri tem se bosta zabavala oba.

Najprej jo sprostite

Če je imela težak dan v službi, je romantična kopel v soju sveč z veliko mehurčki in umirjeno, sproščujočo glasbo kot nalašč za vašo drago. V kopalnici prižgite sveče in napolnite kad z vodo in vanjo vsujte vrtične liste. Pustite jo, da sama uživa v kopeli nekaj minut, ravno toliko, da okrasite spalnico (cvetje, sveče, glasba). Nato se ji pridružite s kozarcem vina. Umijte jo, masirajte s krožnimi, počasnimi mehkimi gibi. Vzemite si čas, naj se vam nikamor ne mudi. Po kopeli jo obrišite in popeljite v spalnico. Položite jo na satenasta pregrinjala, posuta z listi vrtnic. Vse drugo bo sledilo samo po sebi … Če ji romantika ni zelo všeč, ne pretiravajte.

Takoj pri vhodu ji pustite sporočilo: “Najdi me, če me moreš! ” V spalnici in kopalnici prižgite sveče in osvežite stanovanje s prijetnim vonjem. Ne pozabite na glasbo! In počakajte nanjo nagi v topli kopeli. Ne boste verjeli, všeč ji bo in tega še zlepa ne bo pozabila.

Masaža

Po prijetni sproščujoči kopeli jo odpeljite v spalnico in ji zmasirajte telo. Pomislila bo na to, kako srečna je, da je z vami.

Predigra

Ja, predigra je kot vžigalica, ki prižge ogenj. Zaradi predigre nam je lahko toplo in prijetno še dolgo po tem, ko je ljubljenje že mimo. Spomin lahko dolgo nosimo s seboj, in ko ga prikličemo pred oči sredi dneva, se na naš obraz nehote prikrade nasmeh.

Predigra je izredno pomembna. Biološko se moški in ženske razlikujejo tudi po tem, kako hitro smo pripravljeni na penetracijo. Nikoli ne vstopite v žensko, dokler ni pripravljena, saj jo lahko poškodujete in odvrnete. Lahko si celo misli, da niste dovolj izkušeni, da je niste sposobni zadovoljiti, še huje, da je ne spoštujete.

Pomembno

Ženske potrebujejo 15 minut, da dosežejo stopnjo vzburjenosti, ki jo vi dosežete v treh minutah. Dajte ji čas. Bolj ko se ji boste v tem času posvetili, lepše vam bo, ko si jo boste vzeli, ona pa vas bo zaradi tega ljubila. Poleg romantične kopeli, čutne glasbe, soja dišečih sveč, svilenih rjuh in masaž z aromatičnimi olji ne pozabite na:

Afrodiziak

V hladilniku hranite skledo vajinega najljubšega sadja. Ob pravem trenutku jo nahranite in pri tem nikar ne pozabite uporabiti svoje domišljije. Sok sadja lahko zaide marsikam . . Znani afrodizaki so artičoke, avokado, banane, bob, borovnice, češnje, datlji, divji losos, fige, lešniki, maline, por, šparglji …

Dotik

Njen dotik je lahko za vas pravi užitek, in tako je tudi nasprotno, zato raziskujte njeno telo. Dotikajte se ga nežno in mehko s konicami prstov, z ustnicami . . Lahko si pomagate s svilenim blagom, koščkom sadja … Bodite izvirni.

Z zavezanimi očmi

Če ji zavežete oči, se bo stopnja intimnosti in število mravljincev, ki se sprehajajo po njeni koži, povečalo. Učinek je izreden. Poskusite.

Oblecite se seksi

Tudi ženske rade gledamo. Oblačilo naj bo udobno in seksi, glavno pa je, da se ga boste lahko hitro znebili. Zakaj ne bi vi zaplesali striptiz zanjo? Morda bo ona naslednjič presenetila vas.

Kaj storiti po seksu

Jasno je, da ste po čudovitem seksu včasih utrujeni in si želite počivati, ampak po tem je zelo pomembno, da svoji izbranki poklonite nekaj ljubezni in nežnosti. Če boste naredili naslednje, se ji boste še bolj približali in ona se bo počutila zares posebno. Naslednji nasveti lahko vašo žensko popolnoma spremenijo.

Očistite jo

Tisti, ki ljubite le eno edino, sigurno ne marate kondomov in jih zato tudi ne uporabljate. Zakaj le, saj prakticirate varen seks. V tem primeru jo lahko po tem, ko ste končali na njeno telo, počasi očistite. To ji bo pokazalo, da je za vas res nekaj posebnega. Poleg tega pa imajo ženske rade, če se jih po seksu nežno dotikate. Vzemite osvežilne robčke, ki prijetno dišijo, ali posodo tople odišavljene vode in ji z mehko brisačko osvežite telo, tako da začnete pri njenem vratu, nadaljujete pri obeh ramenih, se nežno sprehodite prek prsi, trebuha . .

Počistite za seboj

Če je bilo razburljivo in sta se divje ljubila, potem ji le pomagajte pospraviti nered, ki je ostal za trenutki naslade. Če ste pri tem slučajno uporabili kondom, ga nikar ne vrzite na tla. Ko počistita, se uležita in uživajta, bodita skupaj in se pogovarjajta. Seveda je še bolje, če jo takoj odnesete v posteljo in ji obljubite, da bosta za seboj počistila pozneje. Tako ne bosta zamudila prijetnih sproščajočih trenutkov, ki lahko ljubljenju sledijo.

Skupaj se oprhajta

Dovolite ji, da vam umije hrbet, ramena, vrat . . in potem jo lahko tako umijete tudi sami. In kdo ve, morda bo to začetek “druge runde”.

Pogovarjajta se

Ni boljšega trenutka za pogovor kot po seksu. Pogovarjajta se o vseh stvareh v katerih sta uživala, in o tem, kaj vas je najbolj vzburilo. O negativnih stvareh raje molčita. Bodite pozorni, kaj vam izbranka govori, saj jo boste tako lahko naslednjič spet zadovoljili, mogoče še bolje. Medtem ko se pogovarjata, jo božajte po hrbtu, po laseh. Tako se bo sprostila in v zaupanju vam bo povedala več, kot bi vam verjetno sicer. Počutila se bo varno in zaželeno. Če ji boste po spolnem odnosu poklonili pozornost, vas bo še bolj cenila.

Dolores Pengov