"Srček, te lahko nekaj vprašam?"

24. 4. 2003

Ha! Pri ženskah ne obstajajo lahka vprašanja, še manj preprosti odgovori. Upoštevajte naše nasvete, pa se boste izognili njenim najbolj pretkanim pastem.

Že dolgo časa sumite, da vam ženske nastavljajo pasti. Namen nekaterih je, da bi vas potegnile v odnos globlje, kot si želite. Za druge se zdi, da le preverjajo, kako resni ste. Obstajajo pa tudi tiste - najmanj priljubljene, ki so ustvarjene posebej za to, da vam potrdijo, kar že ves čas veste: življenje je zelo dolga epizoda igre z naslovom Ne moreš zmagati! , v kateri igrate vlogo zagnanega tekmovalca, ženska pa večno odkimavajočega gostitelja.

Vsem pastem je skupno, da začnete dan, misleč, da je vse v najlepšem redu, nenadoma pa se znajdete v viharju prepirov ali pa se zalotite, da se selite v stanovanje z veliko roza preprogo v obliki srca pred posteljo.

Zakaj ženske nastavljamo pasti? Zato, ker nam sami od sebe nič ne poveste. Tako neprestano premišljujemo o genialnih, novih metodah, s katerimi bi ugotovile, kaj čutite. Pasti nastavljamo, ker smo malo čez les, toda ne toliko, da ne bi znale ustvariti situacije, iz katere razberemo, ali nas ljubite dovolj.

Pasti so zahrbtne in domiselne, vendar, dragi moji, niso nepremagljive. Če veste, kje jih iskati, če jih znate izbrskati izpod kupa listja, bo gozd odnosov postal veliko svetlejši in manj grozeč. Seveda se ne boste mogli izogniti prav vsem pastem, toda ko vas bo debela odlomljena veja pokopala pod seboj, si ne boste takoj odgriznili uda, da bi se osvobodili.

Pretkana past št. 1:

"Ničesar nočem za rojstni dan/obletnico/dan žena. "

Potencialna lokacija pasti: Nedeljski izlet, spokojno kosilo, sprehod okoli jezera, polnega labodov, ko tako zamaknjeno strmita drug drugemu v oči, da ne zaznata dežnih kapljic ali smradu iz smetnjakov. Počutite se kot blažen medvedek, zato se vam zdi, da gredo stvari kot po maslu.

Maskiranje: Če je pravilno nastavljena, jo bo neizkušen moški zamenjal za izraz naklonjenosti in bo padel vanjo, kot je dolg in širok. Draga vam pove, da vas ljubi zaradi vas samih, ne pa zaradi tistih dvokaratnih diaman- tnih uhanov v obliki metulja, ki bi ji jih nemara lahko kupili in zaradi katerih je skoraj izpustila dušo pred izložbo draguljarne, medtem ko ste se vi zvijali od muk in nerazločno momljali.

Gorje vam, če ne boste: Verjeli njeni očitni laži in ji kupili diamantne uhane. Protestirala bo, vam zabrusila, da si jih sploh ni želela, in vas obtožila, da zvezo jemljete preresno in skušate kupiti njeno naklonjenost. Ravnotežje moči v odnosu se bo prevesilo na njeno stran.

Gorje vam, če boste: Upoštevali njeno besedičenje in jo prijeli za besedo. To pomeni, če verjamete ali ne, da ne sledite njenim željam. V trenutku boste pogrnili na testu, saj je ne boste nagradili z darilom, ki si ga zasluži, čeprav ne kaže zanimanja zanj.

Izognite se pasti:

Ta past je očitno delo ženske z resnimi nerazčiščenimi problemi iz otroštva. Mama ji, kot avtoriteta v družini, med odraščanjem ni posvečala dovolj pozornosti. Zato bi nezavedno rada, da da si pridobite njeno naklonjenost s podkupovanjem, prav tako kot mama. Iz očitnih razlogov si ne želite biti njena mama. Ženska, ki vam na dolgo in široko razlaga, da si nekega darila ne želi, vam v bistvu govori: "Dokaži mi svojo ljubezen in misli resno! " Na vašo srečo je najboljše darilo, ki ga lahko daste takšni osebi, veliko seksa. Takšnega, kjer vi dajete veliko, ona pa bolj malo.

Pretkana past št. 2:

"Kaj meniš o ravnanju tvojega prijatelja z ženskami? "

Potencialna lokacija pasti: Med vožnjo skozi zloglasni predel mesta, v katerem vaš prijatelj Rok preživi veliko prostega časa.

Zakaj jo lahko spregledate: Vprašanje vam bo navrgla mimogrede, z zvenečim, radovednim tonom glasu. Saj se samo pogovarjata! Saj samo sprašuje, kakšno je vaše mnenje! Hej, je pač videla tisto neonsko žensko z utripajočimi bradavičkami, nehote se je spomnila na Roka, zdaj pa vas sprašuje, kaj si vi mislite o tem!

Padete na ostro stran meča: Del vas misli, da bi morali braniti prijatelja in odgovoriti v smislu: "Hja, le kje Rok najde čas, da je tako fejst fant, zraven pa pokonci drži celotno porno industrijo? " Kakorkoli, zavedate se, da bi si utegnili z zagovarjanjem Roka zapraviti njeno zaupanje.

Padete na drugo ostro stran: Očitno je ta pogovor priložnost, da svojemu dekletu poveste, kako priskutno je Rokovo vedenje in kako drugačno je od vašega. Ja, seveda, je pa tudi priložnost zanjo, ko si boste naslednjič hoteli na Rokovem velikem televizorju ogledati tekmo. Takrat bo zmajala z glavo in rekla: "Ne razumem, kako se lahko družiš z nekom, ki ga niti spoštuješ ne. "

Izognite se pasti:

Odgovorite ji: "Hm, seveda me skrbi Rokovo nagnjenje k onegavljanju z ženskami, ki jih sploh ne pozna in ne spoštuje. Zdi se mi, da mu vsakič, ko sva skupaj, skušam pomagati, da bi spregledal svoje napake. Vesel sem, da mi je dobri gospod Bog dal možnost, da zablodelo jagnje, kot je Rok, poskušam spraviti nazaj v ogrado. " Če ji boste dali vedeti, da ljubite grešnika in sovražite greh, se boste še naprej lahko dobivali s prijateljem - in spali s svojim dekletom.

Pretkana past št. 3:

"Se ti zdi, da sem debela/sem videti debela/sem se zredila? " (OP. : Ti je past, iz katere izvirajo vse druge. )

Potencialna lokacija pasti: Vedno bodite na preži, še posebej kadar se pripravlja na kak dogodek - na poroko (po možnosti zelo vroče prijateljice), obletnico mature, razgovor za službo. Na to past boste verjetno naleteli tudi pred seksom (ali, če ne boste previdni, pred tistim, kar je obetalo, da bo seks).

Maskiranje: V tem trenutku ne obstaja ženska zvijača ali prikrita past, ki bi prekosila podlo naravo tega vprašanja.

Na mukah ražnja: Mogoče se vam zdi primeren odgovor, da ji pritrdite, da se je zredila za nekaj dekagramov. Navsezadnje se bo potem odvečne teže znebila, vam pa bo hvaležna, ker skrbite za njeno zdravje in videz. Žal vas moram razočarati! Možnost, da se vam uresniči ta fantazija, je tolikšna kot tista, da se vrnete iz službe in na svoji postelji zagledate gole rdečelase trojčice, ki se obmetavajo s tortami in šibajo po golih zadnjicah. Resničnost je takšna: vaša draga bo postala zelo hladna, prosila vas bo, da ji objasnite podrobnosti. Ima debela stegna? Zadnjico? Kdaj ste to prvič opazili? Verjemite, ostali boste brez seksa za dolgo dolgo časa. Pa tudi shujšala ne bo, kajti - to vam prisežem - ženska je pri hujšanju uspešna le takrat, ko je samska ali pa se pripravlja, da vas da na čevelj.

Z ražnja v ogenj: Če rečete: "Ne, zdi se mi, da si videti dobro, " ste ravno tako pečeni. Kajti če res mislite tako, to pomeni, da je sploh ne opazite. Ali še huje, obtožila vas bo, da lažete samo zato, ker se hočete še naprej dajati dol, pa čeprav z zamaščenim kitom, kar bi, če bi vam bilo mar, opazili, da je postala.

Izognite se pasti:

Ko vam damica postavi to vprašanje, morate pokazati obraz, ki bo izražal neverjeten šok in nejevero hkrati. Predstavljajte si, da odprete vhodna vrata, pa tam stoji Helena Blagne - in ne samo to, njeno obilno oprsje se bohoti izza ozke, črne usnjene obleke, v roki pa stiska bič. Tako boste brez besed izrazili, kako nemogoče se vam zdi, da bi sploh lahko pomislili, da je debela, da si sploh ne morete predstavljati, kje tako nežno in graciozno bitje, kot je ona, sploh najde energijo za tako bogokletne misli.

Dodatna nevarnost: Pod nobenim pogojem ne recite: "Ne vem, si se zadnje čase kaj tehtala? " Boljše je, da je rečete: "No, očitno je, da si kar rejena. Pogovoriva se o številkah. "

Pretkana past št. 4:

"Kateri je pa tvoj priljubljeni položaj? "

Potencialna lokacija pasti: V postelji, med omotičnim užitkom, ki sledi nekajkratni nasladni združitvi. Kaj, za boga, bi tu lahko šlo narobe?

Strel v nogo: Vse vam je všeč, ampak hej, saj ste vendar moški! Če ste pripravljeni stopiti pred strelski vod, ji kar priznajte, vaše zadnje kosilo bo zrezek, vaš zadnji seks bo "pasji". Nadela si bo leden nasmeh in vam odvrnila: "Torej, če ne vidiš mojega obraza, lahko fantaziraš o komerkoli, je tako? " Pazite se, da ji ne odgovorite: "To ni res, Lara … Mislim, Larisa. "

Strel v drugo nogo: Upravičeno sumite, da boste zaradi odgovora "po pasje" končali v ponvi, zato udarite z naslednjo stvarjo, ki vam pade na pamet: misijonarski položaj. Zaradi tega položaja vas zagotovo ne bo mogla obtožiti nezvestobe! Ah, kako se motite! Vsa namrščena in razžaljena vam bo odgovorila: "Ne zdim se ti dovolj seksi, da bi si z mano privoščil divje igrice v postelji! Stavim, da ti je všeč, da ti ni treba gledati mojega telesa, kajti tako se lahko pretvarjaš, da si z drugo. "

Izognite se pasti:

Ključ do uspeha je, da si vzamete dovolj časa in, z odsotnim nasmeškom na obrazu, ki nakazuje sanjarjenje o mnogih neponovljivih seksualnih igricah z njo, neutrudno premišljujete. Potem ji poveste, da vam je všeč vse, ta trenutek pa ste pomislili, kako lepo je, kadar je ona zgoraj, ker lahko hkrati opazujete njen obraz in telo.

Pretkana past št. 5:

"Zakaj se ne preseliš k meni, dokler ne najdeš česa drugega? "

Potencialna lokacija pasti: Pred blokom, kjer ste živeli še pred nekaj minutami, preden so vas vrgli ven/preden je stavba pogorela /preden je dekle prijatelja vašo spalnico spremenilo v studio za jogo.

Maskiranje: Obeta se vam domača kuha z obilnimi porcijami na krožniku, materinska skrb za vaše dobro s kančkom zapeljevanja. "Zakaj bi sam spal v kakšni zanemarjeni garsonjeri, se basal s hamburgerji, če lahko okušaš mojo izvrstno kuho in spiš (seksaš) v moji mehki postelji? " Čisto mimogrede, prepričana je, da bo "dokler ne najdeš česa drugega" kmalu le še oddaljen spomin.

Trganje kraste z rane: Če rečete: "Seveda, k vragu vse skupaj, dokler ne najdem česa drugega, " je ženskam jasno, kam pes taco moli - vam pa ne. Če se boste preselili k njej, bosta živela skupaj. Možnosti so, statistično gledano, precejšnje, da se bo to sprevrglo v pravo nočno moro.

Polivanje rane z alkoholom: Če boste v stiski zavrnili dobrosrčno pomoč, jo boste prizadeli. Prav ta-ko ji bo takoj jasno, da raje zamen-jate udobje za neodvisnost, zato vas bo uvrstila med karakterje, na katere se ni zanašati.

Izognite se pasti:

Dečki, bodite zelo zelo previdni, da ne postanete brezdomci med razmerjem, ki ne vodi nujno v sožitje dveh pod isto streho. Odločanje med silami priselitve in odselitve bo v prvo vrsto postavilo vaše težave s predanostjo in odgovornostjo, čeprav se niti v sanjah še niste pripravljeni ukvarjati s tem. Torej, ko boste rekli ne - in to morate reči - morate poudariti, da ni tako zato, ker si ne želite preseliti k njej. Povejte ji, da se želite preseliti zaradi pravih razlogov. Potem morate pri njej prespati štiri noči zapovrstjo (nikakor manj kot tri). To bo ravno dovolj, da pokažete, da ste se (potencialno) pripravljeni vezati, vendar ne toliko, da bi morali prispevati k najemnini.

Pretkana past št. 6:

"Se ti ona zdi čedna? "

Potencialna lokacija pasti: Različno. To past lahko z veliko verjetnostjo pričakujete na poroki, zabavi ali kjerkoli, kjer je veliko žensk (po možnosti lepih in urejenih) zbranih na enem mestu. Kakorkoli, ženska ne potrebuje posebnih okoliščin za primerjavo sebe z drugimi dekleti, prav tako ne za preverjanje vaših morebitnih vzgibov.

Vendar pazite! Ta past je lahko kombinirana s celo vrsto drugih vprašanj ("Ti je hrana všeč? ", "Kaj ni čudovit dan? ", "Se počutiš dobro? "), kar naj bi vas zazibalo v avtomatično odgovarjanje ("Ja, prima. ", "Res je lep dan. "). Naenkrat se bo med nepomembna vprašanja vrinilo: "Se ti ona zdi čedna? " in brezbrižno boste odgovorili: "Ja, položil bi jo kar tu in zdaj. "

Z glavo skozi zid: Če boste priznali, da se vam druga ženska zdi privlačna, boste ves večer preživeli pojasnjujoč ljudem: "Z vesel-jem bi vam predstavil svoje dekle, toda že ves večer me strupeno po-gleduje izza tiste praproti. "

S kamnom v glavo: Če boste vsakič rekli ne, bo posumila, da lažete. Pričela si bo domišljati, da vsako dekle v vas prebudi divje fantazije, tako perverzne, da jih ne upate priznati niti sebi.

Izognite se pasti:

Mnogo senzibilnih in inteligentnih žensk je še vedno dovolj naivnih, da verjamejo, če jim rečete: "Ja, objektivno gledano res ni slaba, vendar nikakor ni moj tip. " Tako priznate, da ste si jo ogledali in nato pogledali stran, vaše dekle pa si bo mislilo: "Joj, moj dragi je tako zlat! Resnično si želi samo mene! " Medtem ko bo zaposlena s premlevanjem tega nesmisla, si lahko mirno predstavljate, kako se ženska, o kateri sta govorila, napol gola po mačje preteguje sredi množice, od glave do pet premazana s svetlikajočim se oljem.

Dodatna nevarnost: "Katera od mojih prijateljic se ti zdi čed-na? " Priznajte, da malce dejansko verjamete, da bo iskren odgovor na to vprašanje pripeljal do vročega "ménage a trois". Ta mali drobec je tako neumen, da bi bilo koristno, da ga ubijete … če ste prepričani, da vas bo potem ostalo dovolj za preživetje.

Pretkana past št. 7:

Vaše, samo vaše (kolikor vam je bilo znano do tega trenutka) dekle vpraša: "Misliš, da bi se morala videvati tudi z drugimi? "

Njena razlaga, zakaj je to vprašala: Zato, ker ji je veliko do vajinega razmerja, ne želi si vas prehitro lastiti in vsega skupaj uničiti. Zelo vas ima rada, všeč ste ji, nikakor pa si ne želi, da bi se počutili ujete.

Verjetni razlog: V vašo glavo bi rada zasadila podobo sebe, kako seksa z drugim moškim, kar naj bi, po vsej verjetnosti, pripeljalo do vaše dramatične izpovedi ljubezni.

Drugi verjetni razlog: Gloda jo sum, da se zanimate za neko drugo žensko, zato bi rada videla, koliko tisočink sekunde boste potrebovali, preden boste odgovorili: "Kakšna dobra ideja. " Potem se vam obeta velik prepir, ki bo, če jo želite obdržati, zahteval vašo dramatično izpoved ljubezni. Obstaja pa še en verjetni razlog za njeno vprašanje: sama si želi drugega, vendar mora to prikazati tako, da boste za propad zveze krivi vi.

Različne pasti, v katerih se lahko znajdete glede na različne razloge, ki so ali niso v igri: Izjemno pretkana past, ker nikoli ne morete biti povsem prepričani, zakaj to sprašuje.

Nikar prehitro ne privolite, kajti če samo preizkuša vašo zvestobo, se lahko poslovite od toplih copatov in vonja po piškotih, ko se vrnete domov. Prav tako ni dobro, da prehitro odklonite. Če je v resnici vrgla oko na drugega, bo plen verjetno preizkusila ne glede na to, ali boste privolili ali ne. Mogoče bi bilo dobro, da ste uradno prosti, tako ji lahko vrnete z enakim. In končno, če vas je v kot potisnila zato, da bi padli na kolena in ji izlili veliko ljubezen, boste mnenje verjetno raje ohranili zase. Ko razkrijete, da ste obupani in da vas je strah morebitne konkurence, ste igro izgubili. Mogoče misli, da potrebuje ljubezensko izjavo, vendar je z ženskami enako kot z moškimi. Ko so prepričane, da imajo vso vašo pozornost in naklonjenost, izgubijo zanimanje.

Izognite se pasti:

"Misliš, da bi se morala videvati tudi z drugimi? " je tako očiten poziv k ljubosumnemu prepiru, da se lahko odzovete samo na en način: s hladnokrvnostjo Clinta Eastwooda proti histeričnosti Halle Berry na podelitvi oskarjev. Brezbrižen skomig z rameni se bo prilegal vaši izjavi, ki naj bo nekako takšna: "Ne želim si te lastiti, punčka. Samo s tabo bi bil rad. " Izrečeno dopolnite s toplim nas-mehom, dotaknite se njene rame, lahno jo pobožajte po licu. Od tega trenutka se bodo njej šibila kolena. A vi, dragi moji, boste hladni kot kisla kumarica. Naj zazvonijo zvonovi svobode.

Hermina Akin, Foto: Anna Palma

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri