Strokovnjak za poljube

Strokovnjak za poljube  (foto: Shutterstock) Shutterstock
28. 5. 2009

Poljubljanje, lizanje ali sesljanje? Mogoče tudi nežno grizljanje? Ugotovite, kako jo z ustnicami pripeljete do ekstaze. Ženske si želijo moških, ki jih znajo zapeljati in ogreti za akcijo. A kako, za vraga, lahko to storite? Za nasvet smo povprašali nekaj damic, sodelavk in prijateljic. Povedale so nam, na katerih predelih telesa si želijo največ vaši strastnih poljubov.

“Poljubi in seks? Morajo biti prave sorte. ” Kristina (22)

Za ženske so poljubi kazalec uspešnosti zveze. Barometer občutkov. V našem, ženskem svetu igrajo precej večjo vlogo kot v moškem, to je jasno. Celo vsaki moji drugi prijateljici se zdijo precej pomembnejši kot seks. Moški pa jih dojemate drugače. Mislite, da to, da vas je ženska strastno poljubila, takoj pomeni tudi skok med rjuhe. No, lahko je tako, a potem pričakujemo od vas, da se malo bolj potrudite za to!

Poljub, ki me bo spravil v posteljo, se mora začeti povsem nežno in šele sčasoma mora postajati intenzivnejši. Ne sprašujte se, ali nas lahko poljubite, ampak to kar storite – počasi in z navlaženimi ustnicami. Suhe in razpokane ustnice nas bodo povsem odvrnile od misli na kakršenkoli erotični stik z vami. Tudi z jezikom ne začnite takoj opletati, zadržite ga v ustih.

In s svojimi ustnicami ne divjajte po naših kot dirkalni konj. Raje začnite sproščati našo zgornjo in spodnjo ustnico z rahlimi poljubi, privijte nas tesno k sebi in pri tem ne izgubite oblasti ? rade imamo namreč, da nam nežno pokažete, kako močno si nas želite. In pozabite na prizore v filmih, ko se dva tako strastno poljubljata, da imamo občutek, da želita drug drugemu strgati kožo z obraza.

Pustite nam, da si vas zaželimo, takrat bomo tudi razprle ustnice in se začele poljubljati z jezikom. Vaš jezik naj bo mehek in ne zarivajte nam ga v usta. Naj ostane sproščen, mehak in igriv. Verjemite, da bomo v tem času že postajale vlažne tam spodaj in da se vam bomo kmalu popolnoma vdale.

“Obožujem, ko mi moški sesa prsne bradavičke. ” Iva (22)

Stimulacija prsnih bradavičk je zame med pomembnejšimi stvarmi, ki jih moški med seksom počne z mojim telesom. Pravzaprav poljubljanje, nežno sesanje in oblizovanje bradavičk večkrat odloči, ali bom doživela orgazem ali ne. Zdi se mi, da bi ga včasih lahko doživela že, če bi se moški samo igračkal z mojimi prsmi. Ob pravih dneh pa me že samo s tem, ko me poboža po njih, lahko pripravi do tega, da si želim strgati obleko z njega. Tako je pri večini žensk, a treba se je zavedati, da vsem to početje pač ni všeč.

Preden napadete njena balončka, se s partnerico pogovorite o tem. Med predigro ju nežno božajte in ju nikar ne grabite kot ponoreli pavijan. Poskrbite za to, da boste obema posvetili enako mero pozornosti, in seveda ne pozabite, da je na našem telesu še kaj drugega, vrednega vaše pozornosti. Bradavički obdelujte tako dolgo, da bosta povsem nabrekli, takrat sta tudi najobčutljivejši. Med seksom bo potem povsem dovolj, če ju boste le dodatno stimulirali, in naše možgane bo dobesedno preplavljalo od užitka.

“Poznate kakšen film, v katerem moški poljubljajo ženske roke in nežno sesajo njihove prste? ” Andreja (46)

Kar stopila bi se. Ženske roke so včasih prav tako občutljive kot njihove noge. Konice prstov so kot podplati, členki pa kot kolena. Nežno poljubljanje prstov nam lahko vzpodbudi enake občutke, kot nas preplavijo, ko nam poljubljate noge.

Poljubljanje tistega mehkega predela kože med dvema prstoma pa občutimo kot božanje gležnjev. In ne pozabite, da če ugotovite, da je katera izmed nas nora na to, nič ne škodi, če nam prste tudi nežno grizljate. Takrat vam bomo pustile tudi, da nas pohrustate še kje drugje.

“Njegove ustnice na moji zadnjici — to je stvar popolnega zaupanja. ” Kristina (40)

Pred časom me je prijatelj med poljubljanjem naenkrat obrnil na trebuh in me začel z ustnicami dražiti po zadnjici. Čisto nežno. Najbolj zanimivo pri vsem tem pa je bilo, da sem se znašla v podrejenem položaju. Če ležim na trebuhu, nimam izhoda. In to mi je blazno všeč.

Poljubljanje ritnic (ugrizov si ne želim, hvala lepa) samo po sebi ni bilo nič posebnega, a ko se je počasi začel spuščati proti gubama, kjer se ritnici srečata z nogama, mi je postalo jasno, da misli resno. Čutila sem mravljince po vsem telesu. Do takrat mu nisem pustila, da bi kaj kolovratil tam spodaj, pardon, zadaj. Preveč sem bila napeta, in če sem napeta, se mu ne morem popolnoma predati.

Od takrat pa to redno počneva. Uležem se na trebuh, on pa se sprehaja po mojem telesu od vratu prek hrbta pa do zadnjice. Njegovi poljubi so takooooo vroči … in pustim mu vse. Tudi to, da mi na koncu, preden ga popolnoma nabreklega zarine vame, poliže anus in vtakne jezik v vagino. Mogoče mu bom enkrat te dni pustila tudi, da mi ga poskuša vsaj malo potisniti v ritko.

“Počasno ljubljenje prebuja metuljčke v mojem trebuhu. ” Violeta (28)

Seveda se lahko zabavam tudi ob hitrem in intenzivnem seksu, a prednost dajem čutnemu. To pomeni, da potrebujem zelo vročo predigro. Ki pa je lahko ‘ledena’. Včasih me popolnoma obnori, če moj ljubimec v posteljo prinese ledene kocke in z njimi počasi drsi po mojem telesu prek bradavičk do klitorisa ali analne luknjice.

Začeti mora pri ustnicah in kocko zapeljati po vratu navzdol do dojk ter zaokrožiti po obeh, preden se loti bradavičk. Če me medtem še nežno poljublja po trebuščku … Potem se mora po vseh tistih predelih mojega telesa obvezno sprehoditi še z ustnicami in jezikom. Če to stori, mu bom vrnila dvojno. Če ne, pa lahko o vseh tistih stvareh, ki bi jih z jezikom jaz počela njemu, le sanja.

“Počasen oralni seks. Ni boljšega. ” Neja (25)

Takrat sem bolj napeta kot elektrarna. Vroči poljubi in dotiki tam spodaj me spravijo v nebesa! Želim si še. Takoj, zdaj, nemudoma! Običajno me le nežno pogleda z globokimi očmi in me povleče k sebi na kavč. S pogledom, uprtim v strop, in z razprtima nogama čakam, kaj se bo zgodilo. Nato kmalu začutim njegovo vročo sapo.

Poljubi me na prsi in potuje navzdol prek trebuha, bokov, notranjosti stegen do … Ko se z ustnicami dotakne klitorisa in ga z jezikom od spodaj navzgor povleče k zgornji ustnici, sem ‘gotova’. Takrat mu pustim, da si da duška, sama pa uživam, kot da ni jutrišnjega dne.

Občasno mu pomagam tako, da si s prsti razširim sramne ustnice. To ga še bolj razvname in kmalu me poljublja po vsej površini moje ‘špelce’. Ne štejem več, kolikokrat sem si privoščila z njim oralni seks. Tako dober je in vedno drugačen, odvisno od najine razposajenosti. Poljubov na ščegetavčku si želim še na tone.

Tea Križnar

Foto: Shutterstock