TA nenavadna dejanja žensk so moškim prikrito všeč

TA nenavadna dejanja žensk so moškim prikrito všeč (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2022

Moški ne pokažejo vedno, da jim je všeč nekaj, kar storijo njihove partnerice. Preverite, katera dejanja so jim na skrivaj všeč!

Včasih moški težje pokažejo da jim je nekaj všeč, ženske pa sploh ne pomislijo, da bi jim nekaj takega bilo všeč. A izkazalo se je, da moški ravno drobna, najbolj naključna in nenavadna dejanja v resnici izjemno cenijo.

Prošnja za pomoč

Moški radi poskrbijo za osebo, ki jo imajo radi, zato izjemno cenijo, ko jih partnerica vpraša za pomoč. Radi vidijo, da jim ženska zaupa in z veseljem priskočijo na pomoč, ter dajo vedeti, da so zanesljivi.

Prvi korak

V svetu zmenkov pogosto velja, da je moški tisti, ki mora narediti prvi korak. A moškim se zdi izjemno privlačno, če to stori ženska. Ženske torej kar pogumno stopite v akcijo, če vam nekdo ukrade pozornost.

Iskreno izražanje čustev

Mnogi še vedno menijo, da moški ne marajo pogovorov o čustvih. V resnici pa je ravno nasprotno; zreli, stabilni moški se bo s svojo žensko brez težav pogovoril o svojih občutkih ter ji prisluhnil, ko bo ona govorila o njenih. Pogovora o čustvih bo tak moški vesel, saj bo s tem videl, da mu ženska zaupa in da je pripravljena komunicirati.

Javno razmerje

Morda na prvi pogled deluje, da si moški ne želijo biti javno izpostavljeni; morda se v javnosti ne želijo poljubljati ali pa ne želijo, da objavljate skupnih fotografij na družbena omrežja. A občasno si tudi oni želijo biti izpostavljeni in radi vidijo, da se jih ne sramujete in da vajino razmerje s ponosom razglasite tudi drugim.

Sporočila medtem, ko nista skupaj

Moški radi vidijo, da ženske mislijo nanje tudi takrat, ko so s prijateljicami ali ko počnejo nekaj drugega. S tem dobijo občutek, da so pomembni. Zelo se bodo razveselili že hitrega sporočila.

Izražanje naklonjenosti

Čeprav pogosto deluje drugače, si tudi moški želijo objemov, poljubov, pohval in drugih oblik izražanja naklonjenosti. Veseli so, če jih ženska brez posebnega razloga objame, se jim zahvali za pomoč, ali preprosto reče: "rada te imam".

Načrtovanje zmenka

Kdo pravi, da mora vedno moški biti tisti, ki načrtuje zmenek? Moški bodo zelo veseli, če kdaj to odgovornost prevzame tudi ženska in načrtuje zabaven zmenek. Tudi oni si želijo, da bi jih ženska občasno razvajala in pripravila nekaj posebnega samo zanje.