TA znamenja se bodo v času lune v raku ponovno zbližala z bivšim partnerjem

TA znamenja se bodo v času lune v raku ponovno zbližala z bivšim partnerjem (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2022

Luna v raku bo trajala od 15. januarja do 17. januarja, še posebej pa bo čustvena za tri znamenja, ki se bodo ponovno zbližala z bivšim partnerjem.

Rak

V tem času boste veliko razmišljali o svoji preteklosti in začutili boste, da ste pripravljeni ponovno narediti korak in stopiti v kontakt z bivšim partnerjem. Čeprav si morda ne želite obuditi romance, ste pripravljeni odpustiti in iti naprej. Tudi, če s partnerjem ne bosta zanetila plamenov strasti, bosta obudila odnos in morda celo razvila prijateljstvo.

Lev

To obdobje bo za vas zelo intenzivno. Velikokrat boste pomislili na napake, ki ste jih naredili in obžalovali, da ste nekoga izpustili iz svojega življenja. To je lahko bivši partner ali celo bivši prijatelj. A zvezde vam bodo v tem času naklonjene; zberite pogum, naredite prvi korak in se ljubljeni osebi opravičite.

Kozorog

Ob misli, da bi se ponovno zbližali z bivšim partnerjem, boste začutili metuljčke v trebuhu. Po glavi vam bo hodila specifična oseba, s katero si želite ponovno zbližati. Morda je ravno to oseba, ki vam je namenjena. Opogumite se, sledite svoji intuiciji in se borite za ljubezen.

Prirejeno po YourTango