10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Takšno obnašanje kaže, da je partner izgubil zanimanje za zvezo

Takšno obnašanje kaže, da je partner izgubil zanimanje za zvezo (foto: profimedia) profimedia
18. 5. 2018

Če se sprašujete o tem, ali vas še ljubi in želi vztrajati z vami, bodite pozorni na takšno obnašanje.

Pomanjkanje očesnega stika

Telesna govorica včasih govori glasneje kot besede, saj z njo pokažemo, koliko nam določena oseba zares pomeni. Iz pogleda razberemo ljubezen in predanost, pa tudi žalost ter jezo. Iz pomanjkanja očesnega kontakta pa je razvidno, da se je v partnerjevem mišljenju nekaj spremenilo. Preverite, ali je zveza še vedno na enem od prvih mest.

Površinski pogovori

Ni vedno čas za globoke pogovore, vendar si ga morata partnerja občasno vzeti, da preverita, ali še stopata po isti poti. Če je vajina komunikacija zgolj še površinska in partner ne kaže pravega zanimanja za to, kar se vam je zgodilo čez dan ali kako se počutite, morata ugotoviti, ali je obema še vedno enako veliko do zveze, kot vama je bilo na začetku.

Ne govori o prihodnosti

Še nedavno nazaj sta skupaj kramljala o tem, kje bi nekoč rada živela in koliko otrok si želita, sedaj pa partner ne želi nič slišati. Kadar oseba izgubi zanimanje za razmerje in drugo polovico, ne razmišlja o skupni prihodnosti. Povprašajte, ali se še vedno želi ustaliti z vami.

Ne govori o sebi in svojih težavah

Včasih ste bili prva oseba, na katero se je partner obrnil, ko je potreboval nasvet ali se je znašel v neprijetni situaciji. Trenutno pa se lažje zaupa prijateljem. Kaj se je zgodilo? Nekje na poti sta izgubila zaupanje, vsaj z njegove strani. To pa je osnovni temelj vsakega odnosa.

Malokrat se objemata ali držita za roke

Pomanjkanje fizičnega kontakta vaju oddalji in pretrga povezanost, ki jo čutita drug z drugim. Če se druga polovica temu izogiba, se verjetno ne trudi utrjevati vajinega odnosa, ampak ga je postavila na stranski tir. Poizvedite, zakaj je prišlo do tega in ali lahko še kaj rešita. Samo eden žal ni dovolj, da bi razmerje lahko obstalo.

Preberite tudi:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri