Test: Kako dobri ste v postelji?

Test: Kako dobri ste v postelji? (foto: Profimedia) Profimedia
11. 2. 2015

Verjamemo, da vam vaša boljša polovica vselej pravi kako jo znate dobro zadovoljiti. Pa slednje tudi drži? Odgovor se skriva v spodnjem vprašalniku.

1. Kako debela je vaša knjižica položajev?

a) Kamasutro sem že predelal.

b) Sem misijonarski moški.

c) Všeč mi je klasika z eksperimentiranjem.

Seksualne avanture so nekaj najbolj vznemirljivega, a le kadar sta oba sposobna izvajati določen položaj. Pazite, da bo uživala v vašem eksperimentiranju. Položaj, ki je za vas alfa in omega vsega, njej lahko pomeni največjo nočno moro, če ni dovolj samozavestna ali fizično pripravljena. Izberite položaje, ki ji bodo pisani na kožo-lahko jo posedete na stol ali položite na razgreto telo.

2. Kateri živali je med seksom podobna?

a) Opici, razigrani, navihani.

b) Tigrici na lovu, agresivni.

c) Ujetemu zajčku.

Čarovnija počasi izgine, če moški vedno prevzame pobudo. Namesto da bi planili nanjo, jo raje ves večer zapeljujte z očmi in čakajte na njeno znamenje. Zapeljite jo v igro pogledov. Če vas bo napadla, bo noč veliko bolj vznemirljiva, kot bi bila sicer.

3. Česa se morate dotakniti, da jo zmešate?

a) Sebe.

b) Njenega klitorisa.

c) Kože med njenimi prsti.

Ženske so kar posute z erogenimi conami, nekatere so znane vsem, druge so bolj zakrite. Od vas pričakuje, da zaigrate na karto presenečenja in jo začnete ljubkovati tam, kjer najmanj pričakuje. Raziskujte njeno telo in ugotovite, kaj ima rada: ljubkovanje prstov na nogah, morda vrat, posipanje s poljubi po celtni hrbtenici ...

4. Všeč ji je, kar počnete, zato ...

a) Nadaljujte, kar ste si zamislili.

b) To počnete hitreje in močneje.

c) Ugotovite kaj ji je všeč.

Prepogosto se zgodi, da se moški na pozitivno reakcijo odzovejo tako, da pospešijo ali še intezivneje nadaljujejo svoje početje. Če vam zašepeta, da ste odlični, to vsekakor ne pomeni, da bi morali kaj spremeniti. Ko zamenjate položaj, naredite to z občutkom in poskušajte vedno znova stimulirati njeno telo.

5. Da bi očarali žensko v postelji ...

a) Ji odpnete modrček z eno roko ...

b) Hvalite vsak del njenega telesa.

c) Ji pokažete, zakaj vas kličejo ...

Za ženske se seks začne pri ušesih in počasi spušča do mednožja. Povejte ji, kakšne učinke ima njeno golo telo na vas – počutila se bo varno in njen seksualni apetit bo naraščal. Če stavite le na svojo sposobnost odličnega oralnega seksa, naj vam povem, da ni po godu vsaki ženski. Pomembnejša je domišljija!

6. Najbolj srečna je ...

a) Zjutraj - kar cveti.

b) Zgodaj zvečer, pred seksom.

c) Po seksu.

Kako dobro ste se odrezali, lahko ugotovite naslednje jutro, ko se zbudi. Zadovoljstva ne prinese le orgazem, tudi intimnost je ženskam zelo pomembna. Če vas bo prebudila z nasmehom na obrazu, ste zmagali. Srečna je ob vas!

7. Kdaj se začne preigra?

a) Ko se najini ustnici prvič dotakneta.

b) Ko ji kupim prvo pivo.

c) Ko njena majica pade na tla.

Ženske si želijo dolgo, nepozabno in vznemirljivo predigro, ki se zgodi le, če ste dovolj pozorni do nje. Dojemanje pozornosti pa je pri nežnejšem spolu zelo težko določiti. Nekatere so navdušene že, ko jim plačate pivo, druge od vas zahtevajo nekoliko več naporov. Ko se preselita v spalnico jo poskušajte sleči čim bolj počasi.

8. Seks zveni kot ...

a) Športni center.

b) Globoko dihanje.

c) Govori in kriči.

Če je bila nekoč zgovorna, danes pa utihnila, ste v težavah. Naj vam pove, kaj ima rada in o čem razmišlja. Izogibajte se stvarem, ki med seksom lahko preusmerjajo vašo pozornost (nogomet na televiziji), saj boste s tem pokazali, da so nekatere stvari pomembnejše od nje. S tem pa bo magija odšla drugam.

Točkovanje:

1. A = 1 točka B = 2 točki C = 3 točke

2. A = 2 točke B = 3 točke C = 1 točka

3. A = 1 točka B = 2 točki C = 3 točke

4. A = 3 točke B = 2 točki C = 1 točka

5. A = 1 točka B = 3 točke C = 2 točki

6. A = 3 točke B = 1 točka C = 2 točki

7. A = 2 točke B= 3 točke C = 1 točka

8. A = 1 točka B= 2 točki C = 3 točke

Rezultat:

Od 18 do 24 točk:

Torej, vi ste ta, ki nas vse druge spravlja ob slab glas?!

Od 11 do 17 točk:

Vzemite si čas, hvaležna vam bo.

10 točk in manj:

Na srečo vaja dela mojstra, zato kar pogumno.