Test: Kakšen moški vam resnično ustreza?

Test: Kakšen moški vam resnično ustreza? (foto: Revija Lisa) Revija Lisa
30. 5. 2014 Vir: liza.aktivni.si

Pri iskanju in tudi pozneje v ljubezni je pomembno vedeti, kaj potrebujemo. Katere moške lastnosti cenimo in kako naj se izognemo temu, da vedno naletimo na napačnega.

Katerega moškega komplimenta bi se najbolj razveselili?

A "Mislim, da me samo ti popolnoma razumeš."

B "Si zelo zanimiva ženska."

C "Cenim tvoj razum in tvojo notranjo trdnost."

Ne da bi kaj vedeli o njih, morate med moškimi izbrati nekoga, s katerim boste odšli na zmenek. Za katerega bi se odločili?

A Za tistega z odkritim, prijaznim nasmehom in v 'normalnih' oblačilih.

B Za tistega z žalostnim pogledom in v usnjeni jakni.

C Za privlačnega moškega v srajci in suknjiču.

Kaj vas najbolj živcira pri ljudeh?

A Nezanesljivost.

B Površnost.

C Brezdelnost.

Starši vam plačajo poroko. Kakšno izberete?

A Elegantno praznovanje v razkošnem hotelu.

B Romantično slavje na plaži s palmami.

C Veliko zabavo s sijajno glasbeno skupino.

Kako bi najbolje opisali ljubezen? Ljubezen pomeni ...?

A ... da si našel svojo sorodno dušo.

B ... da si s partnerjem stojiš ob strani.

C ... da si popolnoma navdušen nad partnerjem.

Kakšen je za vas dober ljubimec?

A Mora biti strasten in pripravljen na eksperimentiranje.

B Je nežen in ljubeč.

C Rada imam vzdržljive in trdne moške.

Neka ženska vas grdo opravlja. Glede česa bi lahko imela vsaj malo prav?

A Da sem dokaj muhasta.

B Da moram imeti vse pod nadzorom.

C Da sem včasih res naivna.

Kaj svetujete prijateljici, ki ima težave v partnerskem odnosu?

A Partnerju mora posvetiti več pozornosti.

B S partnerjem se morata pogovoriti.

C Poskrbeti mora, da bo malo ljubosumen.

Kako bi fotografirali moškega svojih sanj?

A Skupaj gledava v isto smer.

B Z ljubkim kužkom.

C Med športom – v tesno oprijetih športnih hlačah.

Rezultat

Seštejte točke svojih odgovorov.

Rešitev: Takšen moški vas bo osrečil

9–15 točk

Tako ljubite: kadar ljubite, ljubite brez meja in brez zavor. Za moškega, ki ga ljubite, ste pripravljeni dati vse: vso nežnost, skrb, razumevanje. In to brezpogojno. Vaša velikodušnost je (skorajda) brezmejna. To vas osrečuje. Tudi takrat, ko sami trpite.

Kaj vas privlači: želite si moškega, ki ga boste 'odkrili', dosegli njegovo dušo – tudi če je težavnega značaja. Še več: privlačijo vas predvsem težavni moški. Taki, za katere se zdi, da se pod trdo lupino skriva mehka sredica. Padli angeli, ki pa se v resničnem življenju velikokrat izkažejo za prave egoiste, ki izkoriščajo vašo velikodušnost in pričakujejo, da boste reševali njihove težave.

Kaj potrebujete v resnici: dobro vam bo del moški, ki bo znal ceniti vaše ljubeče srce in vam bo hkrati pomagal, da ne boste pozabili na lastne potrebe. Za to se vam ni treba spremeniti v zahtevno princeso, le od časa do časa si privoščite, da ne boste samo dajali, temveč tudi vzeli. In dajte priložnost tudi ljubečim in nekompliciranim moškim.

16–21 točk

Tako ljubite: strast, čutnost, erotika, večna igra z ognjem – to vas vznemirja in to iščete v zvezi. In seveda tudi dajete. Z žensko kot ste vi, se moški počuti kot junak. In takega moškega potem tudi občudujete – čeprav si včasih želite več notranje intimnosti.

Kaj vas privlači: radi imate močne moške. Moške, ki si upajo. Moške z manirami in samozavestnim življenjskim slogom. Pogosto pa so to tudi moški, ki imajo raje svojo službo, avto ali pa sami sebe kot pa svojo partnerico. Radi imajo sicer partnerico ob sebi, doma pa ji ne posvečajo veliko pozornosti. In to vas seveda ne bo ravno osrečilo.

Kaj potrebujete v resnici: v prihodnje se poskušajte manj igrati s svojimi ženskimi čari. Raje pokažite svojo inteligenco in svoje občutljivo srce. To bo privlačilo moške, ki ne bodo le sijajni ljubimci, temveč tudi resnični srčni izbranci. Dajte jim priložnost, tudi če boste imeli opravka z 'normalnim' moškim, in ne Supermanom.

22–27 točk

Tako ljubite: to, kar si želite, ste pripravljeni tudi dajati: pravo partnerstvo. Ste popolnoma zanesljivi, odprti in resnicoljubni. Pri vas ni nobenih skrivalnic in igric. Če se odločite za moškega, potem ste pripravljeni iti z njim tudi skozi težka obdobja.

Kaj vas privlači: ne zaljubite se sicer do ušes, vaša ljubezen pa zato le raste. In 'kandidat' mora pokazati, da je pripravljen na resno zvezo. Pri tem ste pozorni tudi na podrobnosti: kakšen odnos ima do drugih ljudi? Je odgovoren? Ta kritičen pogled vas obvaruje pred razočaranji, vendar pa do vas to včasih pripelje preveč zadržane moške.

Kaj potrebujete v resnici: je hrepenenje po več dogodivščinah in divji strasti samo prazno govorjenje? Ne! Nikakor. Prisluhnite temu glasu in se mirno prepustite veselju do življenja. Bodite bolj lahkotni in sproščeni ter se naučite zaupati svojemu srcu. Poiščite si moškega, ki bo morda na prvi pogled videti nekoliko nor, solzav ali nekoliko zasanjan.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri