25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Test (malo za šalo): Preizkusite vaše znanje o seksu

Test (malo za šalo):  Preizkusite vaše znanje o seksu (foto: profimedia) profimedia
16. 11. 2019

Udobno v postelji, povsem naravno na plaži ali pa na hitro v dvigalu – naše seksualne želje ne poznajo meja. Toda kaj dejansko vemo o najlepši postranski stvari na svetu? Test vam bo razkril, če se že uvrščate med »(s)eksperte« ali pa se morate še česa naučiti!

1. Koliko žensk v Sloveniji ima vibrator?

  • A) Vsaka deseta (10 odstotkov)
  • B) Vsaka peta (20 odstotkov)
  • C) Vsaka ženska ga ima (100 odstotkov)
profimedia

 

2. Koliko žensk je že kdaj zaigralo orgazem?

  • A) 30 odstotkov
  • B) 55 odstotkov
  • C) 70 odstotkov

3. Kaj pomeni pojem »upskirt«?

  • A) Žensko s krilom, ki se kot Marylin Monroe postavi nad prezračevalno rešetko.
  • B) Fotografija, ki se naredi pod krilom.
  • C) Vrsto seksa: moški ženski potisne krilo navzgor, namesto da bi ga slekla.
profimedia

 

4. Ženske, ki imajo rade precej starejše moške, so…

  • A) pedofili
  • B) gerontofili
  • C) homofili

5. Kateri hormon se imenuje tudi hormon ljubkovanja?

  • A) Oksitocin
  • B) Gestagen
  • C) Estrogen

6. Kako pogosto Slovenke seksajo – oziroma kako navedejo v anketah?

  • A) Dvakrat tedensko
  • B) Približno štirikrat na mesec
  • C) V povprečju vsak drugi dan

7. Koliko moškim je neprijetno, če doživijo orgazem hitreje od svoje partnerke?

  • A) Dva odstotka, ostali pa se veselijo svojega.
  • B) Skoraj vse to moti (80 odstotkov).
  • C) Približno 10 do 20 odstotkov moških moti njihov »prehitri izliv«.
profimedia

8. Kako dolg je povprečen penis?

  • A) 18 cm
  • B) 14 cm
  • C) 20 cm

9. V kateri starosti ženske najbolj uživajo v seksu?

  • A) Pri 20-ih, ker so takrat v najboljši kondiciji.
  • B) Pri 30-ih, ker imajo izkušnje.
  • C) Pri 40-ih, ko postanejo bolj sproščene.
profimedia

10. Afrodiziaki so znani po svojem nasladnem učinku. Kateri pa je lahko v visokih odmerkih tudi smrten?

  • A) Mehiški hrošč
  • B) Španska muha
  • C) Turški komar

11. Od leta 1981 morajo imeti kondomi ustrezno oznako. Kakšen test prestanejo?

  • A) Test s pritiskom.
  • B) Test s pihanjem.
  • C) Test z drgnjenjem.

 

Pravilni odgovori: 1B, 2C, 3B, 4B, 5A, 6A, 7C, 8B, 9C, 10B, 11B

 Preberite še: To moški počne le z žensko, ki jo ljubi.

Pripravila: L. T. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri