TO bo najboljši dan v juliju (za vaše nebesno znamenje)

TO bo najboljši dan v juliju (za vaše nebesno znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 6. 2022

Nov mesec je tu! Preverite, kateri dan v juliju vam bo še posebej naklonjen.

Oven: 28. julij

V koncu meseca se bodo pojavile priložnosti, s katerimi boste svojo življenje ponesli na višjo raven. Razmislite, kakšna so vaša prepričanja in na podlagi tega razmislite o spremembah na karierni poti, novih potovanjih ali drugih načrtih, ki bi lahko izboljšali vaše življenje.

Bik: 5. julij

Obetajo se vam spremembe v komunikaciji Lažje boste izražali svoje občutke, postavljali lastne meje in obenem ostajali spoštljivi. Ne samo, da boste lažje našli besede, vaši bližnji bodo z vami delili tudi podobno miselnost in bodo tako še bolje razumeli tisto, kar ste jim želeli povedati.

Dvojčka: 4. julij

Čas je, da sledite svoji intuiciji! Razmislite, kako pogosto imate občutek ali intuicijo, kaj je prav in kaj je narobe, tudi, če je v nasprotju z družbenimi normami.Ostanite zvesti sebi tudi takrat, ko bi drugi od vas pričakovali drugačno ravnanje.

Rak: 17. julij

Nasmehnila se vam bo sreča na področju financ. Izkoristite ta dan in si zagotovite finančno stabilnost; morda je čas, da naredite korak proti lastnemu podjetju ali vložite denar v nepremičnino. Obenem pa seveda poskrbite, da sklepate premišljene odločitve in da ste uglašeni s svojimi vrednotami.

Lev: 28. julij

Čas je, da se osredotočite na svoje cilje; kar posejete danes, boste v prihodnosti poželi. Na poti do uresničitve ciljevohranjajte svojo samozavest ter pogum. Verjemite v svoje sposobnosti in ne pustite, da bi vas strah pred neuspehom ohromil.

Devica: 25. julij

Konec julija se vam obetajo zanimivi dogovori ali pogodbe, ki vam bodo pomagale pri uresničitvi sanj. Ta dan je idealna priložnost, da tudi razmislite o sklenjenih dogovorih in ocenite, če je morda čas, da jih spremenite ali celo prekinete. 

Tehtnica: 6. julij

Presenetila vas bo neverjetna energija in želja po premagovanju ovir. Razmislite, kaj je tisto, kar vas ovira na poti do polnega, srečnega in obilnega življenja. Čas je, da od sebe pogumno spustite vse, česar več ne potrebujete in naredite prostor za prijetne novosti, ki vas čakajo v prihodnosti.

Škorpijon: 31. julij

Zadnji dan v juliju vas bodo presenetile pozitivne spremembe na romantičnem področju. Obeta se vam nekaj nepričakovanih stvari, ki vam bodo pomagale priti korak bližje k odnosu, kakršnega si želite. Na ta dan hodite po svetu s še posebej odprtimi očmi, saj vas bodo sporočila čakala na vsakem koraku. 

Strelec: 4. julij

Začetek meseca vam prinaša posebno energijo, ki bo imela vpliv na osebno življenje. Večino leta ste se osredotočali na svojo kariero in se na ta način ločili od tega, kar resnično cenite in potrebujete. Ta dan pa vam pomaga doseči vse skrite notranje želje.

Kozorog: 13. julij

Tukaj je priložnost, da okusite prve sadove svojih namer in ciljev, ki ste jih posejali v začetku leta. Obenem si vzemite čas za refleksijo in razmislite, kaj deluje in kaj ne. Nikoli ni prepozno, da spremenite svoje načrte in zaživite še bolj v skladu s seboj.

Vodnar: 28. julij

Obeta se vam popolnoma novo poglavje v vašem osebnem življenju. Po letu, polnem lekcij je čas, da te lekcije uporabite in si ustvarite življenje, kakršnega si resnično želite. Opustite vse, kar vas pri tem ovira in se pogumno podajte na novo pot, pri tem pa ne pozabite slediti sebi in si zaupati.

Ribi: 25. julij

Ta dan bo ugodno vplival na vaše finance in poslovne dogovore. Če ste se pred kratkim pogajali ali načrtovali projekt, je sedaj čas, da to zaključite in obrodite sadove svojih dogovorov. To je tudi priložnost, da razmislite o sklenjenih dogovorih in jih po potrebi spremenite.