TO je razlog, zakaj vaše zveze propadejo! (glede na vaše nebesno znamenje)

TO je razlog, zakaj vaše zveze propadejo! (glede na vaše nebesno znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 2. 2022

Je za vami veliko neuspešnih zvez? Morda je težava v vašem nebesnem znamenju. Preverite, na kaj morate biti pozorni v prihodnje.

Kozorog

Ne glede na to, kakšen je vaš partner, ste prepričani, da boste na koncu prizadeti. Težavo imate z zaupanjem in veliko časa potrebujete, da pustite nekoga blizu. Partnerja zelo dolgo držite na razdalji, kar ga lahko odvrne.

Vodnar

Obožujete svobodo in avanture, obenem pa si želite biti v razmerju. Vaša neodločnost se čuti; vedno ste v razmerjih samo "z eno nogo" in niste prepričani, če si sploh želite zveze.

Ribi

Veljate za sanjače in tudi v odnosih vas pogosto zanese. Zelo hitro se zaljubite in se predate. S tem ni nič narobe, a pogosto tudi prehitevate stvari in že po nekaj zmenkih omenjate poroko, družino... To lahko ljudi prestraši in jih odvrne od razmerja.

Oven

Obožujete dinamično življenje; neprestano se vam mora nekaj dogajati. Hitro se zaljubite in navežete, a vas navdušenje tudi hitro mine. Težava je v tem, da se partnerja pogosto naveličate in tako izgubite željo po razmerju.

Bik

Pogosto jabolko spora je pri vas denar. Pustite se razvajati in boljša polovica vas lahko odpelje na večerjo ali vikend oddih. Ko je pa čas, da razvajate vi, ste precej skopuški in škoda vam je zapravljati denar za svoje bližnje.

Dvojčka

Ker imate radi svobodo, se težko prilagajate in sprejemate kompromise. Ko se nekaj odločite, mora biti po vaše, hkrati pa si sami večkrat premislite. Od partnerja pričakujete, da bo sledil vašim muham in se jim tiho prilagajal, kar pa velikokrat ni mogoče.

Rak

Kot najbolj čustveno znamenje ste izjemno predani in ljubeči. Hkrati pa lahko včasih pretiravate; vaša ljubezen se hitro sprevrže v obsedenost in svojemu partnerju želite slediti na vsakem koraku. Tudi pregledovanje sporočil je pri vas na rednem sporedu, kajne? Partnerja pa taka dejanja lahko hitro odvrnejo.

Lev

Kot kralji pričakujete, da boste ves čas v centru pozornosti. Partner se vam mora prilagajati, medtem, ko se vi ne zmenite za njihove potrebe. Sebe vedno postavljate na prvo mesto, s čimer ni prav nič narobe, je pa lahko v razmerju težava.

Devica

Vaš perfekcionizem se odraža tudi v razmerjih. Neprestano imate občutek, da morate nekaj popraviti tudi, če je v resnici vse v redu. Iščete napake in ne pustite si uživati v razmerju.

Tehtnica

Obožujete razmerja! Radi skrbite za nekoga in ustrezajo vam dolge, stabilne zveze. Težava lahko nastane samo takrat, ko zaradi partnerja zanemarite sebe. Na dolgi rok lahko zaradi tega postanete nesrečni.

Škorpijon

Tako zelo ste osredotočeni na prihodnost, da ne uživate v sedanjosti. Neprestano razmišljate, kaj vse se lahko zgodi oziroma, natančneje, kaj vse lahko gre narobe. Ob tem postanete popolnoma paranoični in partnerja odrinete stran.

Strelec 

Tako zelo imate radi svobodo, da se ne marate vezati. Ne želite biti vezani samo na eno osebo ali en kraj, zato vam ustaljeni odnosi delajo veliko težav. Raje imate odprte opcije in avanture.

Prirejeno po herway.net