To so znaki, da razmišljate s srcem (in ne z glavo)

10. 3. 2024
Deli
Bi zase rekli, da razmišljate s srcem ali glavo? Preverite znake, da vas v življenju vodi srce! (foto: Instagram Julia Roberts (Posnetek zaslona))
Instagram Julia Roberts (Posnetek zaslona)

Bi zase rekli, da razmišljate s srcem ali glavo? Preverite znake, da vas v življenju vodi srce!

Razhod vas prizadane

Po razhodu ne vidite pozitivnih plati. Vse, o čemer razmišljate je, kako neko osebo pogrešate in kako si jo želite nazaj. Ignorirate vaše misli, ki vam pravijo, da je razhod bil v resnici koristen in poslušate srce, ki je zlomljeno.

Vsem zaupate svoje skrivnosti

Vsakemu človeku, ki ga spoznate, hitro zaupate. Prijateljem in znancem hitro zaupate vse svoje skrivnosti in težave. 

Ne spreglejte:

Ljudem dajete (preveč) novih priložnosti

Vsak človek si zasluži drugo priložnost. A vi jim dajete že deseto, čeprav se nič ne spremeni. Ne glede na to, kako toksična je oseba v vašem življenju, vi v njej vidite dobro in verjamete, da se lahko spremenijo.

Imate močno intuicijo

Svojih občutkov ne morete opisati. Ne obstajajo logične razlage zanje. A nekako vedno čutite, kaj se bo zgodilo in najpogosteje imate prav.

Drugi vas doživljajo kot dramatične

Ko ste veseli, ne morete prikrivati svojega navdušenja. Ko ste žalostni, lahko jočete več ur. Zaradi vaših ekstremnih čustev marsikdo meni, da ste dramatični, v resnici pa res vse samo tako globoko čutite. 

Ste vraževerni

Če vam črna mačka prekriža pot, trikrat pljunete. Ko vidite, da je ura 11:11, si nekaj zaželite. Na datum, ki vam ni všeč, ne sprejemate velikih odločitev. Če slišite pesem, ki vas spomne na bivšega partnerja, je to za vas znak, da ga pokličete. Zelo ste pozorni na sporočila iz vesolja in skladno z njimi sprejemate odločitve.

Bolj vas skrbi za druge, kakor zase

Z vsem svojim srcem si želite pomagati svojim bližnjim in njihova sreča iskreno osrečuje tudi vas. Naredili bi vse, da se drugi počutijo dobro, kar je zelo lepa lastnost, ki pa je lahko tudi škodljiva. Ob vsej skrbi za druge ne pozabite tudi poskrbeti zase.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord