To so znaki, da vas tašča OBOŽUJE! (ja, tudi to se lahko zgodi!)

To so znaki, da vas tašča OBOŽUJE! (ja, tudi to se lahko zgodi!) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 11. 2022

Stalno poslušamo, kako tašče kritizirajo svoje snahe, pa vendar obstajajo tudi takšne, ki jih neizmerno obožujejo. Imate srečo?

Ko omenimo taščo, na kaj pomislite? Vas preplavijo lepi občutki ali dobite kurjo polt? Razumljivo je, da vsaka mati želi najboljše za svojega otroka, vendar se pri ljubezni lahko hitro zaplete. Tokrat bomo pogledali z lepše strani - kakšni so znaki, da vam je tašča naklonjena?

Če lahko naredite kljukico pri spodnjih stvareh, ste lahko brez srkbi: 

Tašča vas želi bolje spoznati

Vam tašča pogosto reče, da jo obiščite ali pokličite? To ne pomeni nujno, da vas želi imeti pod nadzorom, ampak da bi se z vami rada bolje spoznala. Spraševala vas bo o vsem mogočem, o službi in hobijih pa tudi o odnosu z njenim sinom ali hčerko. Želi se le prepričati, da sta srečna in primerna drug za drugega. 

Če so druženja s taščo pogosta in v njih uživate, ste se ji prikupili. 

Ne misli, da ima njen otrok vedno prav

Ko se tašča prične vmešavati v prepire z vašim partnerjem in je vedno na njegovi strani, nastanejo težave. Če imate pri njej posebno mesto, bo tudi pri sporih ostala na realnih tleh in se včasih strinjala z vami, če bo menila, da imate zares prav. Prav tako se bo pri pomembnejših odločitvah postavila na vašo stran. 

Profimedia
Ne moti je, če pomagate pri gospodinjskih opravilih

Če vas tašča prosi za pomoč v kuhinji ali pri drugih opravilih, želi s tem sporočiti, da sta dobra ekipa in je vesela vaše pomoči. Očitno ji ustreza tudi vaša družba in je prepričana, da bosta z njenim sinom/hčerko dober par. 

Lepo govori o vas

Pogosto ujamete taščo, kako hvali vašo kariero, vzgojo, ali pa pred vsemi pove, da ste skuhali zelo okusno juho? To je izredno dober znak - tašča ceni vse, kar počnete in je zelo vesela, da ste del njene družine. 

Spoštuje vajin odnos

Nekatere mame bodo težko sprejele, da niso več edina pomembna oseba v življenju svojega otroka. Če se tašča ne vtika v odnos z vašim partnerjem, ne deli nasvetov kar tako vse počez in vas spoštuje, potem veste, da ima o vas dobro mnenje. Zaveda se, da so v vsakem odnosu težave in vas za nič ne obsoja. 

Navdušena je nad vajino prihodnostjo

Veseli jo vse, kar vaju kot par čaka: skupna selitev, načrtovanje družine, razna potovanja in izleti ... Predstavlja si vaju skupaj in tudi pomaga, ko to potrebujeta. Brez težav vama odstopi prostor in ponudi kakšen evro, ali skuha kosilo, ko vidva nimata časa. Vidi vas v svoji družini na dolgi rok. 

Vir: zadovoljna.hr