Uresničite njene skrite fantazije

27. 3. 2008

Zakaj imamo moški toliko temačnih, skritih seksualnih fantazij? Predvsem zato, ker jih le s težavo spreminjamo

v resničnost. Pa ste ji kdaj katero izmed njih sploh razkrili? No, potem ne pričakujte, da se bodo udejanjile same od sebe. A nedavna raziskava je pokazala, da imamo tako moški kot ženske pet najbolj pogostih fantazij. Na naslednjih straneh ugotovite, kako vam jih bo uspelo končno uresničiti.

Njenih top 5 fantazij . .

1. Snemanje do­­­mačega ero­­tič­­nega filma

40 % jih je pri­­prav­­­­ljenih na kamero in akcijo.

72 % bi si ga raje sposodilo in ogledalo skupaj z vami.

Vzburjenje

Mislite, da ženske ne premorejo vizualnega vzburjenja? Motite se, raziskave kažejo na to, da lahko ženske vrhu­nec dosežejo že dve minuti po tistem, ko so začele gledati ero­tični film. In če misli­­­te, da ni nagnjena k temu: kar 40 odstotkov jih je priznalo, da se ‘spotaknejo’ ob kakšno erotično spletno stran, kadar so same doma in imajo možnost podes­­kati po spletu.

Naj se zgodi

Ne udarite po njej s por­­niči, sprva si oglejta kakšen bolj mehkokate­­­­­­gorni erotični film, kjer ne binglja in šprica kar vsepovprek. Ko si bosta ogledala nekaj podobnih, pa jo naslednjič v videoteki ali trgovini po­­­tegnite v predel s filmi za odrasle ali pa zvečer nalašč skupaj odveslaj­­­ta na kakšno erotično spletno stran. Naj bo takšna, kjer je meja med seksi in odvratnim jasno ločena.

2. Dominacija nad njenim telesom

66 % jih želi, da bi jih vklenili.

74 % jih želi, da jih našeškate.

63 % pa jih hoče, da jih nežno vlečete za lase.

Vzburjenje

Družba od žensk pri-čakuje, da se obnašajo kot predmeti poželenja. In vklenjanje, vezanje, bičanje, šeškanje in druge oblike dominacije služijo temu, da izživijo to svojo vlogo. Poleg te­­­­ga pa lahko hitra klo­fu­­­ta na njeni zaobljeni ritnici povzroči dodat­­­no sti­mu­­­lacijo živ­­čnih končičev v vagini.

Naj se zgodi

Med igrivim ljubljenjem jo primite za obe zapest­­­­­­ji in ju združite za njeno glavo ter primite z eno roko. Nato z drugo, prosto roko raziskujte nje­­­no telo. Če je za to, ji lahko zapestji zvežete skupaj čisto rahlo z vrvi­­­­co, šalom ali pa čim po­­­­dobnim, kar vam je pri roki. Če bo vedela, da jo lahko v vsakem trenut­­­­ku pretrga, bo pomirje­­­­na, zato za prvič ne pretiravajte z jeklenimi lisicami. Te privarčujte za pozneje, ko bodo po­­­­dobne igrice že stalnica v vajinem spolnem repertoarju.

3. Seks v javnosti

51 % si jih želi, da bi seksale v letalu.

64 % bi jih seksalo na kakšnem javnem mestu.

43 % pa bi jih na skrivaj to počelo v vaši pisarni.

Vzburjenje

Seks v javnosti ženske napolni z erotičnim na­­­­bo­­­­­­jem in počutijo se zelo seksi. Pa še strah pred tem, da bi vaju zalotili, vajine čute drži v najvišji stopnji pripravljenosti, zato se lahko popolnoma predata užitku.

Naj se zgodi

Najprej morata malce potrenirati. In najbolje je, da to storita kar do­­­­­ma. Pripravite sceno. Začnite z zapeljevanjem v kopalnici, kjer se bosta lahko videla v og­­­ledalu. Nato nadaljuj­­­­te v razsvetlje­­­no dnevno sobo, kon­­čajte pa v spal­­­­nici. Ko bosta kon­­čala, ji povejte, da so bile zavese v stanovanju odgrnjene in da je čisto možno, da vaju je pri tem kdo skozi okno tudi videl. Kmalu bo priprav­­­­ljena za javni prostor.

4. Masturbiranje, medtem ko vi gledate

80 % žensk vam želi tako pokazati, kje jim najbolj prija.

Vzburjenje

Ne bodite panični, to je pač edini način, da vam natančno pokaže, kje si najbolj želi dotikov in kako jo boste v prihod­nje lahko najbolj kurili. In ne pozabite, da se obenem, ko se sama pripravlja na vrhunec, počuti zelo seksi, njen užitek pa se podvoji.

Naj se zgodi

Med predigro jo primite za roko in svojo dlan po­­­­­­ložite čez njeno. Nato počasi pomaknite roko navzdol proti njenemu klitorisu. Umaknite svo­­­jo roko ter jo vzpodbujajte, da se bo dotikala sama, vi pa se posvetite drugim delom njenega vročega telesa. Nato se počasi umaknite in uživajte v pogledu. Ji želi­­­te pomagati in gledati obenem? Tudi sebi lah­­­ko medtem nudite nekaj užitka. Ko vas bo videla, jo bo še bolj vzburilo.

5. Povabilo tretjemu v vajino zvezo

25 % si želi trojčka z vami in drugo žensko.

81 % jih bi rado popestrilo dogajanje s kakšno igračko.

47 % bi si jih ogledalo striptiz skupaj z vami.

Vzburjenje

Razlogi so preprosti. Rade bi ugodile vašim fantazijam, zavedajo pa se tudi, da več ko bo stimulacije, boljši bo orgazem. Seveda bodo takšnega več kot doži­­ve­­­­le, če se bodo znašle v sendviču, ki bo oralno, manualno in genitalno manipuliral z njihovim telesom. Čaka jih kar do 89 odstotkov boljši orgazem.

Naj se zgodi

Za prvič bo najbolje, če poskusite z igračko, na­­­­to pa obiščita skupaj še kakšen nočni lokal in si oglejta striptiz. Če oba uživata v tem, je mogo­­­če čas, da popeljeta uži­­­vanje v spolnosti na višjo raven. Vedite pa, da če nista oba popolno­­­­ma prepričana, da si med rjuhami želita še tretjega, lahko uničita vajino razmerje.

Tomaž kotnik, foto: Robert Whitman