Valentinove ideje zanjo in zanj

Valentinove ideje zanjo in zanj (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
13. 2. 2012

Vsaka ženska si želi slišati sladke neumnosti ...

Ideje zanjo

Najprej poskusite izvedeti, kaj si vaša ženska zares želi, saj boste tako laže načrtovali potek valentinovega. Kaj je tisto, kar bi ujelo njene predstave o romantiki? Navaden srebrn prstanček ali svilena nočna oblekica?

Zagotovo si vsaka ženska želi, da bi ji njen moški na uho čebljal sladke neumnosti. Če do zdaj še niste izlili svojega srca, potem morate to nujno narediti letos na valentinovo. Če ste sramežljivi in besed ljubezni ne morete izreči na glas, potem ji nekaj sladkega raje napišite na lepo voščilnico. Pazite, da je ne pozabite kupiti! In tudi kakšna lepa jutranja e-pošta ne bo škodovala romantičnemu razpoloženju vaše najdražje.

Večina deklet rada obuja spomine na pretekle dni. Zakaj je ne bi s fotografijami popeljali skozi njene ali vajine najlepše skupne trenutke. Zagotovo boste dosegli neverjeten učinek in začutili energijo vajine ljubezni, če boste v albumu zbrali fotografije, na katerih sta le vidva.

Zakaj je ne bi na valentinovo popeljali na romantični potep peš, z avtom, čolnom … Samo vidva in zvezdnata noč. Naj si vendar vaša romantična ženska zapomni valentinovo in kaj vse ste pripravljeni storiti zanjo.

Ideje zanj

Moški pri romantiki niso tako zahtevni in izbirčni kot ženske, zato bodo navdušeni že nad mečkanjem na kavču in pitjem šampanjca ali mrzlega piva.

Seveda pa imajo tudi moški radi darila. Zagotovo jih bodo razveselile elektronske igračke ali steklenica dobrega vina. Če ljubite športnega navdušenca, mu poklonite na primer vstopnice za košarkarsko tekmo Olimpije v Stožicah ali pa celodnevno smučarsko vozovnico na Krvavcu. In seveda – ali je lahko sploh boljše – za valentinovo mu podarite večer z njegovimi moškimi prijatelji, pivom in ogledom tekme.

Ali pa mu pripravite škatlo presenečenja, v katero vtaknite njegovo najljubšo zgoščenko, sprej za telo, športno pijačo ... In moški tudi vedno radi kaj dobrega prigriznejo, peljite ga na večerjo v njegovo najljubšo restavracijo.