Vaš načrt strasti

19. 12. 2007

Nove raziskave o ženskem vzburjenju dokazujejo, da je izogibanje napačnim točkam prav tako pomembno kot pritisk na prave. predstavljamo vam ugotovitve najnovejših raziskav, da boste lahko uspešno krmarili med čermi.

Osvojite jo v hipu

Predlagamo to: Da imata veliko skupne­ga, morate dokazati, kar se da hitro, ali pa bo šlo od te točke vse le še na­­v­zdol. Ukrepajte hit­ro: Postavite vprašanje odprtega tipa, ki bo razkrilo osebo ali kaj druge­ga, kar vama je skupnega. Na primer: “Od kod poznaš tega in tega? ” ali “Super, tale tvoj iPod! Kakšno glasbo pa poslušaš? ”

Ne pa tega: Nakladanje v nedogled. Ženske si v prvih minutah želijo: samozavesti, pogovora in kemije. Bodite jasni, kratki in jedrnati, potem pa pustite še njej do besede. Globina – ne dolžina – pogovora odloča o njegovi uspešnosti.

Naj vaši prijatelji postanejo tudi njeni

Predlagamo to: Dokažite ji, da niste le v lovu za lahkim plenom. Predstavite jo svojim prijateljem. Vrnite se k začetnemu pogovoru, navrzite šalo na svoj račun, ponudite kompliment ali pa kar vse troje:

“Tole je Jana. Neverjetna je. Mislim, da si še ni opomogla od mojega nakladanja . . ” Ženske seksualne in romantične želje so najbolj vzdražene, če je vaša naklonjenost občutena kot edinstvena. In hvala pred prijatelji poskrbi prav za to. Ženske imajo močno razvito intuicijo za preizkušanje romantičnega zanimanja. Če jo boste predstavili prijatel­jem, ji boste dali vedeti, da vas ne zanima le kot enonočna avantura.

Ne pa tega: Spravite jo v kot. Zapomnite si, ste dovolj samozavest­ni, da vam ni treba odpreti konverzacijskega padala in iskati aferic. Kakor koli že, nekaj je, kar vas privlači, in to ste pripravljeni raziskati.

Odkrijte njen skriti talent

Predlagamo to: Ženske so najbolj od­prte za hvalo, če ta ponuja vpogled v njihove nenavadne osebnostne poteze. Skrojite torej kompliment, ki komaj opazno masira njen ego. Če je rojena pripove­dovalka zgodb, pripomnite: “Lahko bi te poslušal vso noč. ” Dokazali boste, da vaš pog­led seže prek njenega mamljivega dekolteja.

Ne pa tega: Ponudite ji šibko hvalo na račun njenega videza. Če že morate, poudarite njene vrline: “Imaš najlepši nas­meh, kar sem jih videl. ” Če zadeva seveda vsaj v grobem drži.

Zapeljite jo nežno

Predlagamo to: Da bi vzdražili ženske čute, je potrebna prava mešanica socialnih in situacijskih stimulusov. Ženski mehanizmi inhibicije so bolj pod nadzo­rom socialnih dejavnikov kot moški, pravijo raziskovalci. Sprva se ženskam zdijo bolj pomembni namigi, ki pričajo o intimnosti, za­upanju in varnosti. Povečajte svoje možnosti z uporabo komaj opaznih zaščitniških izrazov naklonjenosti, kot je na primer usmerjanje v pravo smer z rahlim dotikom njenega hrbta med hojo ali z ustvarjanjem prostora v prenatrpanem baru, medtem ko skrbite, da je zaščitena za vami.

Z oblikovanjem zgod­nje neseksualne povezave boste ogreli njene seksualne senzorje in podkurili potencialni ogenj pozneje.

Ne pa tega: Suvanje, otipavanje, napihovanje, skakanje . . ali kar koli drugega, kar bi lahko bilo del 50 Centovega videospota.

Začnite počasi

Predlagamo to: Bližnje srečanje je ključen dejavnik ženskega vzburjenja, a obstaja raz­­lika med premetenim kroženjem in neposrednim napadanjem. Ženske iz fokusne skupine na Inštitutu Kinsey so povedale, da je bil največji ubijalec ognja, če so jih moški obravnavali kot vnaprej dobljeno bitko. Bodite spretni. Poljubite jo na vrat, medtem ko kuha; pri­pra­vite dolg, razvlečen “Živjooooo! ” ko se vrne iz službe, ali pa ji zmasirajte rame, ko je sveže oprhana.

Ne pa tega: Preobremenite njene senzorje vzdraženja. Napadi iz zasede – zjutraj, preden se zbudi, v dvigalu, ko ima polne roke vrečk – lahko učinkovito spro­žijo seksualne zavore. Njeno nevrofiziološko stikalo je veliko bolj občutljivo kot vaše.

Prebudite njeno telo

Predlagamo to: Ženske, ki so si pred ogledom erotičnih prizorov ogledovale svoja telesa v ogledalu, so bile fizično in mentalno bolj vzburjene. Strokovnjaki so mnenja, da vizu­alizacija ženskam pomaga ogreti motorje. Oživite njeno telo z zapeljevanjem pred velikim ogledalom. Božajte jo po ramenih, rokah, bokih . . medtem ko než­no opisujete, kaj vam je všeč na posameznem delu njenega telesa.

Ne pa tega: Podajte se v neposreden napad na njene točke užitka. Dlje ko gradite pričakovanje, več užitka bo občutila, ko boste enkrat dosegli njene vroče točke. Ženske občutijo nabor seksualnih aktivnosti vsaj za 25 % bolj privlačen, ko so seksualno vzburjene. Vzburjenje povečuje žejo.

Od premišljevanja o seksu v troje do seksa z zavezanimi rokami . . moški podcenjujejo, kako privlačne bi se žens­kam zdele te aktivnosti.

edo hafner

foto: george holz

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri