Velika akcija za samske

25. 5. 2006

Ste se tokrat le odločili za sodelovanje v naši igri za samske?

Zdaj seveda pričakujete od nas podatke nekaj dam, kakor smo vam obljubili.

Pa se zavedate, da boste od zdaj za svojo srečo morali poskrbeti sami?

Pri tem vam bomo seveda pomagali. Iz vas bomo napravili izvedenca za zmenke na slepo, od vas pa zahtevamo le to, da se držite pravil.

Prvi klic in priprava na zmenek

Na lističu imate telefonsko številko svoje prve izbranke. V mislih si nedvomno že predstavljate, kako se vse tiste številke poleg njenega imena spreminjajo in dobivajo obliko mične gospodične, ki si želi, da jo zapeljete. Bi v tem trenutku pomagala klofuta? Spustite se na realna tla in se pripravite na to, kako jo boste povabili na zmenek, katerega glavni namen je zabava.

1 Opravite domačo nalogo

Če ste bolj lenih možganov, si pred klicem na koš­ček papirja napišite nekaj iztočnih besed o tem, kar jo želite vprašati.

2 Bodite iskreni

Karkoli vam bo rekla in karkoli boste vi poveda­li njej, vzemite kot resnico. Če se bo kasneje izkazalo, da vas je glede česa nalagala, bo ta minus pač ostal v njeni kartoteki.

3 Bodite taktni

Seveda vaša naloga ni, da iz nje iztisnete zad­njo kapljo preteklosti in osebnih podatkov. Ne zasli­šujte je in ne igrajte najboljšega prijatelja komi­sarja Rexa. Za igranje fantazijskih vlog bo še čas, če si bosta z damo všeč tudi po prvem zmenku.

4 Povabite jo na pravi kraj

O tem smo že govorili pa tudi sami ste v pri­javnici navedli, kje bi se najraje srečali z njo. Temu ostanite zvesti in ne spreminjajte taktike, preden je to nujno.

5 Določite trajanje

Najbolje je, da prvič ne traja predolgo. Dovolj je, da se vidita v živo, pokramljata in ugotovita, ali obstaja možnost, da bi se med vama zaiskrilo. Če se je začelo kresati že, ko sta se uzrla, vam lahko samo čestitamo. Sicer pa več kot uro ali dve ne vztrajajte, da ne postanete sumljivi.

Čas prvega zmenka

Poklicali ste jo, dogovorila sta se za čas in kraj prvega zmenka, zdaj pa se odpravljate tja. Bo šlo?

1 Bodite pripravljeni

Smo preveč vsiljivi, če vam predlagamo, da se ob­vezno oprhajte in ne polivajte s kolonjsko? Naš drugi, prav tako zastonjski nasvet pa je: oblecite se ta­ko, da se boste počutili kar najudobneje. Nima smisla, da se pražnje oblačite, če vse od mature niste oblekli ne suknjiča ne na črto polikanih hlamudrač.

2 Točnost je obvezna!

Spodobi se, da jo kot dedec pričakate, pa kakor­koli utegnete to obračati na glavo. Bodite na kra­ju zmenka vsaj 15 minut pred njo, ne naročite pijače, preden se vam ne pridruži, in bodite uvidevni, če bo zamudila. Ženske imajo s pripravami na zmenek ob­čutno več težav kot moški in mogoče (najverjetneje) je pred tem morala preveriti sleherno obleko v garderobi, kako se ji poda.

3 Trenutek resnice

Ko pride skozi vrata, obstajata seveda dve mo­ž­­nosti: bodisi vam bo všeč in vam bo čeljust vleklo navzdol (jasno, ne odpirajte ust kot slinast osel) bodisi vam ne bo in vam bo nos hotelo zavihati nav­zgor. Najbolje je, da vstanete, jo pozdravite, se ji predstavite in jo povabite za mizo (če sta se dobila v lokalu). Pri­jazni bodite do konca in se skušajte z njo zabavati, ne glede na to, kako vam je zaigralo srce ob pogledu nanjo.

4 Beseda ni konj

O vseh stvareh na prvem zmenku pač ne boste mogli blebetati. Tabuji so splošno znani in tem, kot so prejšnji ljubimci, izkušenost v postelji in materina znamenja se ne dotikajte. Če že mislite, da jo boste spravili v dobro voljo s kak­šno hudo šalo, naj prek nje ne teče sluz perverznosti, o vi, veliki šaljivec. Ne skačite ji v besedo, poslušajte jo in ji glejte v oči. Ne pretvarjajte se in v nobenem pri­meru ne lažite, če želite, da bo vajina zveza temeljila na iskrenosti.

In zdaj?

Prvih nekaj sekund po tistem, ko je zmenka konec, večkrat ne morete vedeti, kako dobro vam je šlo. Razen če ste večer preživeli sproščeno, če se je pogovor zavlekel prek obljubljenega časa in če ste jo nasmejali do solz. Kaj pa, če tega ne morete zanesljivo vedeti?

1 Počakajte na njen odziv

Takoj po zmenku je ne nadlegujte s tem, ali si vas še želi videti. Dajte ji nekaj časa, nato pa jo pokli­či­te. Če se vam ne bo javila, ji pustite sporočilo na od­zivniku, pošljite sporočilo in potrpite. No, jasno pa vam mora biti, da lahko, če vam ne bo odgovorila, pozabite nanjo.

2 Kako se je otresti?

Gospodična se je zagledala v vas, vam pa neka­ko ni všeč in ste v njeni bližini ostali hladni kot špricer. Zdaj je čas, da se vedete kot kavalir in ji poveste, da ste se na zmenku imeli lepo, da ste veseli, da ste jo spoznali, ampak da nimate prave volje za drugi zmenek. Kot izgovor lahko uporabite tudi gnečo v službi.

3 Nova ljubezen?

Vam telefon pocingljava, še preden ste se vrnili domov? Tudi takšna možnost obstaja in želimo vam, da bi se vam to zgodilo. Zaljubili ste se vanjo na prvem zmenku in ona v vas. Ne čakajte, temveč jo takoj pokličite, dogovorite se za čimprejšnje vnovično sni­de­nje in uživajte v najlepšem občutku, kar jih obstaja.