Ženske razkrijejo, da vedo za teh 6 stvari, ki jih počnejo vsi moški

Samo, da je radio na tiho, pa je pot jasna ... (foto: Profimedia) Profimedia
2. 10. 2015

Kaj so stvari, za katere moški mislijo, da jih nihče ne vidi, ko jih počnejo, a v bistvu ne uspejo preslepiti nikogar. Še najmanj svojih deklet. Tule je 6 razkrinkanih moških navad.

1. Udarec po hlačah

"Preden moški zapusti stanovanje, se udari po žepih, da preveri, če ima telefon in denarnico."

Res je! Čisto vsi moški to počno, preprosto zato, ker moški ne nosijo s seboj gigantskih torb, v katere bi lahko stlačili za en nakupovalni voziček dobrin (in še kakšno košarkaško žogo). Zato je najbolj priročno, da se zjutraj udarijo po žepu in s to sekundno potezo takoj vedo, če so "spakirali" denarnico, ključe in telefon.

2. Dolgo časa na stranišču

"Moški potrebujejo strašljivo veliko časa za "ta veliko" potrebo. Kaj se dogaja v stranišču toliko časa? Iščejo Narnijo?"

V bistvu je to za moške zelo poseben del vsakdanjika. Je čas, ki ga imajo samo zase, ko dobijo tudi do 20 minut miru in tišine, da se odklopijo in poleg zadnjika sprostijo tudi um. Tako to je.

3. Vsi obrazi igranja video iger

"Ko igrajo video igrice delajo čudne grimase, sploh, če jim ne gre najbolje ali pa se kje zataknejo."

Ženskam, ki ne igrajo video iger, ne bo nikoli jasno, kako stresni so trenutki, ko se on z vso telesno mehaniko trudi z ostrostrelsko puško ustreliti virtualni lik 12-letnika iz Poljske, za katerega ve, da če bo on prvi ustrelil njega, bo naslednjih 30 minut moral poslušati kakšen nesposobnež je.

4. Radio na tiho

"Vedno utišajo radio v avtomobilu, ko ugotovijo, da so izgubljeni in morajo najti pravo pot."

Radio utišajo zato, da lahko prisluhnejo notranjemu navigatorju, ki potrebuje mir in osredotočenost, da odkrije pravo smer. Tudi Krištof Kolumb ni imel prižganega radia na ves glas, ko je odkrival Ameriko.

5. Roka pod hlače

"Ko gleda televizijo, potisne roko pod hlače. Ne zato, da bi karkoli iskal tam spodaj ali se želel popraskati ali karkoli - samo roko potisne pod pas, kot, da ga zebe v prste."

Ker je sproščujoče. Kot mački, ki stopicljajo na mestu, da se pomirijo, tako morajo moški potisniti roko pod hlače in se morda celo prijeti za svojega prijateljčka. Ženske preprosto ne morejo razumeti, koliko pozornosti na dan zahteva običajen penis. 

6. Zrak mora ven

"Vsakič, ko "rigne", potem pihne zrak iz ust. Vedno!"

Če ni želelo biti v želodcu, naj gre ven. Kaj pa naj moški stori s to gmoto zraka, polno želodčnih arom, ki se je nenadoma znašla v njegovih ustih? 

Preberite še: Kaj v resnici sporočate partnerju, ko ga ignorirate in Če želite, da se vaš odnos obdrži, ne počnite teh 5 stvari.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri