Znanost je razkrila optimalno velikost penisa

27. 9. 2015 | Vir: liza.aktivni.si
Deli
Znanost je razkrila optimalno velikost penisa (foto: profimedia)
profimedia

Dr. Nicole Prowse je opravila zanimivo študijo, v kateri je 75 žensk preizkusilo kar 100 različnih 3D modelov penisa v različnih velikostih in širinah, da bi ugotovila optimalno velikost penisa, ki odgovarja največjemu odstotku žensk. Rezultati študije so sila zanimimvi.

Rezultati raziskave, ki so jo opravili na Univerzi v Novi Mehiki v Kaliforniji je dejansko izpodbila številne predsodke in stereotipe, ki jih imamo o velikosti njegovega korenjaka. Pa poglejmo...

Večje ni vedno bolje

Ženske, ki so sodelovale v študiji, so povedale, da veliko raje izberejo penis, s katerim bi si želele biti v dolgi zvezi. Preizkuševalke so se v splošnem odločile, da bi za trajni odnos izbrale penis v velikosti med 12 in 15 centimetri. Medtem ko bi za romanco za eno noč raje izbrale velikost 16 ali 17 centimetrov.

Prowsova je zatrdila, da so ženske veliko bolj kot samo velikost povdarile, tehniko, pozornost za detajle in njihovo samozavest. 

Mnenja žensk se razlikujejo

Medtem ko nekaterim ženskam ustreza večji penis, je drugim bolj pomembna njegova širina, spet drugim pa je pomembnejša njegova oblika.

15 žensk, ki je sodelovalo v študiji je priznalo, da so prekinile razmerje, ker jih partner zaradi izredno majhnega penisa ni zmogel zadovoljiti. Ampak pet žensk je prav tako priznalo, da so prenehale razmerje z nekdanjim partnerjem, zaradi prevelikega.

Končna ugotovitev študije je, da ženske za najboljšo velikost penisa smatrajo le malce večjega kot je samo povprečje, zato se moški lahko pomirite, saj vidite, da velikost res ni tako pomembna.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "To so osnovni stebri zdravja" | Nina Dušić Hren