To je TOP 5 stvari, ki jih športni navdušenci potrebujete še to zimo!

To je TOP 5 stvari, ki jih športni navdušenci potrebujete še to zimo! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 12. 2020 Promocijsko sporočilo

Še nimate darila za osebo, ki obožuje športne aktivnosti in uživa v zimskih vragolijah? Za vas imam 5 TOP predlogov, kako jo obdariti za letošnje praznike ... 👇

Šport je zmeraj dobra ideja, kajne? Je dobra ideja za kakovostno preživljanje prostega časa, dobra ideja pa je tudi za darilo. Ko podarimo izdelke z mislijo na šport, podarimo veselje do aktivne zime.

Zima je smučanje, zima je sankanje. To je edini čas za drsanje na prostem in romantične sprehode po zasneženi pokrajini. In vse to je še pred nami, zato imate veliko razlogov, da se veselite drobnih radosti, ki resnično štejejo.

1. Smuči

Ljubezen do smučanja raste od malih nog. Trenutek, ko dobimo svoje nove smučke, ostane v spominu za vedno. Oči pa se lahko še bolj zasvetijo, če jih krasi prikupen potisk, ki ste ga izbrali posebej za svoje najbližje.

2. Sanke

Sani so eden tistih preprostih rekvizitov, ki narišejo nasmeh na obraz in prebudijo iskre otroške navihanosti - tudi pri odraslih. Skupaj se odpravite na bližnji zasnežen hrib in se zabavajte!

Profimedia

3. Drsalke

Eno izmed bolj simpatičnih decembrskih daril so zagotovo drsalke. Pod žarometi zimske kulise so iskrice (med vami in simpatijo) in smeh (tudi zaradi kakšnega padca na zadnjo plat) zagotovljeni.

Promocijsko gradivo

4. Kapa

Ni zime brez tople kape in ne bi bilo kape brez zime. V mrazu je kapa naša najboljša prijateljica, nekatere pa so tako šik, da so hkrati tudi pravi zimski modni dodatek. Obdarovanca presenetite s simpatičnim pokrivalom znamke Barts, ki ga bo vsakič spomnilo na vas!

Promocijsko gradivo

5. Ko zmanjka idej

Darilna kartica je priročno darilo za vsakogar. Najbližjim bo uresničila željo, saj omogoča, da si sami izberejo tisto, kar najbolj potrebujejo, vam pa olajšala izbiro med nakupovanjem zadnji trenutek.

Darilno kartico za trgovine Intersport in The Athlete's Foot in več informacij o njenem vnovčevanju poiščite tukaj.

Foto: Profimedia, promocijsko gradivo