6 razlogov, zakaj bo prihajajoči jadralni vikend prava poslastica za vse čute

6 razlogov, zakaj bo prihajajoči jadralni vikend prava poslastica za vse čute (foto: Promocijski material) Promocijski material
13. 5. 2014

Če imate radi odprto morje, toplo sonce, odlično hrano in dostop do najlepših kotičkov narave, imamo nekaj za vas.

Playboyev jadralni vikend je že skoraj tu. Ruta, ki bo floto vrhunskih jadrnic Jeaneeau popeljala v osrčje južne Dalmacije, vključuje skrben nabor ekskluzivnih postojank, ki jih mora poznati vsak aktivni popotnik.

Prijave za zadnja mesta se zbirajo na info@justperfect.si! Pošljite svoje ime, priimek, starost in kontakt - organizator vas bo kmalu kontaktiral z dodatnimi informacijami.

Tule je 6 biserov, ki jih boste zaužili na tej edinstveni morski pustolovščini:

1 // Zasebna marina Bilo Idro

Že pogled na prostrano morje iz ene najlepših dalmatinskih marin, bo kot doživetje raja na Zemlji, potem pa se bo okušalo še izvrstne gurmanske presežke in obiskali podvodno vinsko klet vinarja Plenkovića, se tam pokušalo eno najbolj žlahtnih kapljic teh predelov in obenem opazovalo v globini morja plavajoče ribe. Nepozabno.

Bilo Idro

Bilo Idro vinska klet

2 // Restavracija Meneghello na Paklenih otokih

Na tako prvovrstnem dopustu, kot je uživanje v jadranju z izbranimi slovenskimi krmarji, se mora seveda tudi dobro jesti. Restavracija Meneghello je presenetljiva fuzija barv, okusov in atmosfere, kakršne ne boste doživeli nikjer drugje.

Meneghello

3 // Klub Varadero na Braču

Ples je odlična sprostitev. Zasidrani na prelepem Braču boste lahko mirno počivali na jadrnici z le šumenjem morja okoli vas, ali pa se predali plesnim ritmom in barvitim koktejlom v vročici bolskega bara in nočnega kluba Varadero.

4 // Lounge-bar-nočni klub Laganini na Hvaru

Kot paradiž - košati borovci, minimalistični počivalniki, mehke blazine, kamnita ograda in stopničke do smaragdnega Jadranskega morja. "Eno bahamo mamo, prosim!"

Laganini Hvar

5 // Hula Hula na Hvaru

Bar na plaži Hula Hula je sinonim za užitek. Lahko poležavate na plaži in lovite sončne žarke, medtem, pa vas strežejo z okusnimi osvežilnimi pripravki, lahko sedite za barom in klepetate v neskončnost, lahko pa stopite na plesišče in zaplešete na glasbo, ki odmeva preko prostranega morja. 

Hula Hula Hvar

6 // Elitni klub Carpe Diem

Nočni klub in bar Carpe Diem ima danes že svetoven sloves. Semkaj zahajajo tudi številni svetovni zvezdniki, zato je prav, da imate vstop zagotovljen tudi vi. Samo najboljše za udeležence te jadralske avanture.

Carpe Diem

Prijave za zadnja mesta se zbirajo na info@justperfect.si! Pošljite svoje ime, priimek, starost in kontakt - organizator vas bo kmalu kontaktiral z dodatnimi informacijami.

Vse podrobnosti o prihajajočem jadralnem vikendu in predviden urnik dogodkov si oglejte tule. Naj se vaše aktivne počitnice prično z nepozabnimi jadralskimi užitki.