Adidas Originals kolekcija za sezono jesen/zima 2010

27. 12. 2010 Promocijsko sporočilo

Adidas Originals predstavlja novo vznemirljivo kolekcijo za jesen/zimo 2010, ki je oblikovana glede na želje in zahteve ulične mode. Sveži koncepti izdelkov in moderni, progresivni stili, ki navdih iščejo v širokem naboru priljubljenih in brezčasnih klasik, ustvarjajo številne vidike kultne športne znamke za ulico.

Vrhunec adidas Originals kolekcije za novo sezono predstavljajo moderne verzije priljubljenih modelov superg, cilj katerih je vnesti vznemirljivost v skupnost, ki nosi to obutev.

Kultni stili obutve so bili na novo oblikovani in so tako ustvarili unikaten izgled priljubljenih izdelkov adidasove zapuščine. Slavne silhuete kot so SUPERSTAR, SAMBA, FORUM in STAN SMITH so preoblikovane tako, da so novim modelom dodali svežino in sladkost.

Kljub temu pa klasični videz ostaja pomemben del celotne kolekcije in jasno kaže na prepoznavnost Trefoil znamke, tako v preteklosti kot danes.

Znamka poleg tega predstavlja tehnološko visoko razvito obutev za življenjski stil pod imenom SOFTWEAR. Izdelana je iz visoko tehnoloških tkanin in ultra lahkih materialov, ki dodajo novo udobje in futurističen izgled.

Pod tem imenom je zbranih več različnih modelov za moške in ženske, ki so na voljo v širokem barvnem spektru. Vrhunec za moške predstavlja BASKETBALL MID SOFTWEAR, ki ga je navdihnila preteklost, a je oblikovan za prihodnost.

Žensko ponudbo predstavlja več silhuet, med drugimi SOFT JUMP in SOFT RUNNER, ki so jih navdihnili tekaški in košarkaški čevlji iz 80ih in 90ih z dodatkom ženstvenosti in sladkosti, a obenem s tehničnim pridihom.

Od športnega do uličnega, ženstvenega do “casual”, adidas Originals kolekcija za ženske združuje različne moderne izglede z avtentičnim, originalnim stilom. Ta ekstenzivna linija omogoča ženskam, da izrazijo svojo originalnost na individualne načine.

Lepa, a hkrati igriva izbrana ženska linija RELACE omogoča personalizacijo in redizajn, tako da uporabi vezalke kot stilsko orodje za obutev in oblačila. RELACE v sebi nosi duh slavnih klasik kot so SUPERGIRL TRACKTOP kot tudi še nevidene obutvene stile kot sta RELACE MID in RELACE BOOT, oba z vezalkami in luknjami za vezalke, ki omogočajo spremembo stila.

Kot nepogrešljivi del celotne adidas Originals kolekcija pa ženska obutev in oblačila omogočajo navzkrižno menjavanje stilov za katerikoli namen ali razpoloženje, ki nagovarja vse ženske.

Originals opremljajo potrošnika za najhladnejše obdobje leta, adidas pa ponuja zimske poglede na oblačila in obutev preko vseh segmentov, od moškega do ženskega, od tehničnega do udobnega.

Prepričljiva ponudba izdelkov za zimske mesece s posebnimi zimskimi silhuetami in kultnimi izgledi v zimskih materialih predstavlja popolno opremo za novo zimsko sezono.

adidas Originals kolekcija za sezono jesen/zima 2010 je na voljo v adidas Originals trgovinah, izbranih adidas Sport Performance trgovinah in izbranih vrhunskih trgovinah po vseh svetu.

Poleg opisanih podkolekcij ponudba vključuje tudi uspešne stalnice kot so sodelovanje z italijansko skuter ikono Vespa, klasično kolekcijo trenirk adicolor in igrive adikids izdelke.

Sodelujte v nagradni igri. Sestavite svoj stajling in nam ga pošljite. Najboljše tri čakajo praktične adidasove nagrade.

oglasno sporočilo