Adrenalin in zabava s štirikolesniki

Adrenalin in zabava s štirikolesniki (foto: AM) AM
24. 11. 2017

V soboto, 25. novembra, se bo odvil Can-AM adventure Slovenija v Šentvidu pri Stični. Stezo bodo za to priložnost prav posebej pripravili in bo prilagojena za vse nivoje znanja. Na prvem mestu je zabava in druženje ter seveda uživanje v vožnji z vašim štirokolesnikom ali SSV vozilom.

Predstavljamo vam dve vozili, ki ju bodo obiskovalci prireditve Can-AM adventure Slovenija lahko preizkusili.

Can-Am MAVERICK TRAIL

Poseben  poudarek je na  vozilu  Can-Am MAVERICK TRAIL, s katerim se  bodo lahko vsi udeleženi  zapeljali  na dan dogodka.  Gre namreč za  tako imenovano posebno pridobitev,  saj je  prvi ki je zaokrožil v   Evropi  in pristal   Sloveniji,   na kar so v Ski & Sea  izredno ponosni.  Po offroad polignu se  bo tako možno »premierno«  zapeljati  in preizkusiti  njegove  posebnosti.  Model MAVERICK  TRAIL je novo Side by Side vozilo,  ki je bil vsem  zastopnikom  vrhunskih vozil BRP  predstavljen pred kratkim  v Dallasu.  Z njim  je zagotovljena  nova dimenzija zabave, saj v povezavi s svojo velikostjo (50 – inčev) omogoča lahkoten dostop do  številih destinacij in obilo užitkov  ob raziskovanju novih poti.  Navdušenje  nad  vozilom  BRP Can-Am MAVERICK TRAIL je po celotnem  svetu  več kot  očitno, saj ponuja  odlično udobje,  stabilnost  ter lahkotno  upravljanje,  kar zagotavlja  polno užitkov in dogodivščin  na vsaki poti.  

Can-Am MAVERICK TRAIL

Vozilo Can-Am MAVERICK je  na voljo v  dveh različicah,  in sicer v moči  800 ali 1000 ccm  v (51 ali 75 konjskih moči),  z  ali brez servo ojačanega  krmila.

Po poligonu v Šentvidu pri Stični se bo moč zapeljati z modelom MAVERICK TRAIL 800,  za katerega  je  značilen vrhunski motor Rotax 4 tec, Nov Quick Response System T (QRS-T) CVT transmission in  pogon na izbiro  2WD / 4WD z Visco-Lok z avtomatsko blokado prednjega diferenciala,  prilagodljivo servo ojačano  krmilo,  celovit večfunkcijski digitalni prikaz merilnika,   funkcija Electronic Hill Descent Control,  55-W žarometi, LED-zadnje luči, integrirana klinasta kletka  ki premore do 136-kg zmogljivosti tovora,  in še  bi lahko naštevali. 

Can-Am  TRAXTER 

Vozilo Can-Am  TRAXTER ni klasično delovno vozilo, saj združuje  lastnosti, ki jih išče vedno več uporabnikov. To je  zabava  in uporabnost. Novi TRAXTER  je  oblikovan  ravno v tej smeri -  70 %   je  zasnovan za  v smeri, da  ga lahko koristimo v celoti za delo,   prijetnih  30 %   pa ostane  za užitke  in zabavo  ob vožnji.   

Can-Am  TRAXTER

Ni veliko pripomočkov, ki imajo dovolj moči, da zavrtijo kolesa in so hkrati v pomoč za delo , a vozilo TRAXTER združuje vse to.  Kot je  značilno za vozila BRP, tudi vozilo TRAXTER  poganja  motor ROTAX 4-TC V TWIN,  V  opcijo HD10 (72 hp)  ali HD8 (50HP),  ki je  pa je  v različici vozil TRAXTER zasnovan  z večjim  navorom  pri nižjih vrtljajih, pri čemer velja  poudariti da  HD110 ponuja  celo  20 %  več navora  od  najbolj prodajnega  konkurenta. Tudi za  obvladovanje  večjih bremen  se ne  postavlja  vprašanje, namreč le to omogoča vrhunsko in zanesljivo TTA-HD vzmetenje. Vozilo TRAXTER ima  velik CARGO box s pritrdilnimi točkami, ki omogočajo  prevoz večje  količine najrazličnjšega  tovora.

Vozilo TRAXTER , ki lahko na  enkrat zapelje  3 osebe  hkrati, spada  v kategorijo T1B -  to je  kategorija traktor,  pri kateri obstaja  v primeru nakupa  možnost povračila  davka.

Pridite 25. 11. 2017 v MX park Šentvid pri Stični, na Can-Am Adventure – dogodek, ki ga niste vajeni, a se ga boste z lahkoto navadili!

Več o dogodku izveste TUKAJ!