Avantura za drzne ženske!

Avantura za drzne ženske! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
4. 4. 2014

Koliko pustolovke se skriva v vas? Ste pripravljene na nepozabno avanturo?

Prijavite se na Avtomagazinov izziv Škoda Yeti 4x4!

Najboljše čakajo bogate nagrade, zmagovalki pa bosta domov odpeljali vsaka svoje vrhunsko gorsko kolo Škoda MTB.

Vozniške izkušnje?

Če se znajdete v normalnem prometu, naj vas zanje ne skrbi. Ni potrebno, da ste specialistka za terensko vožnjo, saj Yetijev štirkolesni pogon vozniku v težjih voznih razmerah pomaga samodejno, poleg pa bodo tudi izkušeni inštruktorji terenske vožnje, ki vam bodo lahko pomagali in vas učili.

Škoda Yeti je športni terenec, ki se odlično znajde tako v vlogi mestnega avtomobila kot v vlogi čisto pravega terenca, navdušuje pa z majhno porabo goriva in pametnimi rešitvami za vsakodnevno uporabo.

Poleg tega bo dobro, da znate zamenjati gumo, oceniti, kako širok prehod potrebuje avto, pa tudi to, da voznik v ekipi zna upoštevati navodila sovoznika in mu zaupa. Fizična moč ni pogoj za dobro uvrstitev, ekipno delo in iznajdljivost pa sta zelo potrebna.

Kako lahko sodelujete?

Preprosto, izpolnite prijavnico, najdete jo na povezavi Škoda Yeti 4x4 izziv, in se udeležite enega od dveh izborov, ki bosta potekala na motokros stezah v Orehovi Vasi in Šentvidu pri Stični.

Najboljše ekipe, ki jih sestavljata voznik in sovoznik bodo napredovale v finale, ki bo 31. maja v poletnem parku na Krvavcu.

Kvalifikacije:
  • 12. 4. Orehova Vas
  • 26. 4. Šentvid pri Stični
  • 31. 5. Veliki finale najboljših 10 ekip na Krvavcu

Pomembno: Prijavi se lahko samo ekipa, ki je sestavljena iz voznika in sovoznika. Voznik mora imeti veljavni vozniški izpit!

Škoda MTB

*Pogoji sodelovanja v Avtomagazinovem izzivu Škoda Yeti 4x4 so objavljeni tukaj, vse slike so simbolne.