Avantura za najbolj pogumne: izziv Škoda Yeti 4x4

8. 4. 2014 Promocijsko sporočilo

Ste pripravljeni na nepozabno avanturo? Če se v vas skriva pravi pustolovec, se kot ekipa, ki jo sestavljata voznik in sovoznik, prijavite na Avtomagazinov izziv Škoda Yeti 4x4 in doživite nepozabno adrenalinsko vožnjo. S sodelovanjem se boste potegovali tudi za bogate nagrade, zmagovalca pa bosta domov odpeljala vsak svoje vrhunsko gorsko kolo Škoda MTB.

Škoda Yeti je športni terenec in se odlično znajde tako v vlogi mestnega kot terenskega avtomobila, ki brez težav premaga še tako strme klance in spuste. Navdušuje z majhno porabo goriva in pametnimi rešitvami za vsakodnevno uporabo.

Kako lahko sodelujete?

Preprosto, na www.avto-magazin.si poiščite prijavnico in se udeležite enega od dveh izborov, ki bosta potekala na motokros stezah v Orehovi vasi in Šentvidu pri Stični. Najboljše ekipe, ki jih sestavljata voznik in sovoznik, bodo napredovale v finale, ki bo 31. maja v poletnem parku na Krvavcu.

Termini:

  • 12. 4. Orehova vas (1. kvalifikacije)
  • 26. 4. Šentvid pri Stični (2. kvalifikacije)
  • 31. 5. Veliki finale najboljših 10 ekip na Krvavcu

Prijavi se lahko samo ekipa, ki je sestavljena iz voznika in sovoznika. Voznik mora imeti veljaven vozniški izpit!

*Pogoji sodelovanja v Avtomagazinovem izzivu Škoda Yeti 4x4 so objavljeni na www.avto-magazin.si, vse slike so simbolne.