Prijave na letošnji oviratlon le še do 21. junija!

Prijave na letošnji oviratlon le še do 21. junija! (foto: www.oviratlon.si) www.oviratlon.si
19. 6. 2013

Pokljuka bo 29. junija gostila drugi slovenski oviratlon, eno najbolj nepozabnih in prvinskih preizkušenj, kar jih bodo udeleženci kdaj koli doživeli.

Na devet kilometrov dolgi progi bo oviratlonce pričakalo 17 ovir, narejenih po vzoru treninga specialnih enot, na katerih bodo preizkusili svojo vzdržljivost, moč, agilnost, psihično trdnost in sposobnost za timsko delo.

Čeprav so ovire narejene po vzoru preizkusa in treninga pripadnikov specialnih enot, nikakor niso tako zahtevne, da se z njimi ne bi mogli soočiti čisto povprečno pripravljeni rekreativci in rekreativke.

Ključ za njihovo uspešno premagovanje so namreč vztrajnost, motiviranost in sposobnost za delovanja v timu. Kanček poguma seveda ne sme manjkati, saj je pomembno tudi to, da se oviratlonci soočijo z lastnimi strahovi in na ta način prestavljajo meje svojih fizičnih in psihičnih sposobnosti.

In ker oviratlon ni bitka s časom oz. kdo bo najhitrejši, je prav vsak oviratlonec, ki uspešno premaga progo in ovire, zmagovalec. Namen oviratlona torej ni tekmovanje, boj za rezultat, temveč zmaga nad samim sabo.

Športno društvo Oviratlon prijave zbira le še do petka, 21. junija, že sedaj pa je znano, da bo udeležba presegla lansko, saj je prijavljenih že več kot 800 izzivov in adrenalina željnih rekreativcev.

Del sredstev, zbranih s prijavnino, bodo oviratlonci tudi letos podarili za boljši jutri gibalno oviranih otrok.

Prijave

Na Oviratlon 2013 se je mogoče do petka, 21. junija, prijaviti preko spletne strani www.oviratlon.si, in sicer v dveh kategorijah:

  • ekipe – družba prijateljev, sodelavcev lahko sestavi svojo ekipo, si izmisli izvirno ime in se skupaj poda oviram na proti, ali
  • posamezniki – v tem primeru se boste na progo podali sami, kar pa ne pomeni, da s sotekmovalci na progi ne boste smeli sodelovati oz. si pomagati.

Prijavnina znaša 30 EUR.

Več informacij je na voljo na www.oviratlon.si.

Foto: www.oviratlo.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri