Pet najbolj adrenalinskih videov na aktivni.si

6. 6. 2012

V nagradnem natečaju Pogon na adrenalin, kjer iščemo najbolj adrenalinske domače videoposnetke, smo do sedaj razglasili pet tedenskih zmagovalcev, ki prejmejo slušalke Skulcandy Lowrider. Do konca natečaja bomo razglasili še enega tedenska zmagovalca, na koncu pa podelili glavno nagrado - najnovejšo kamero GoPro.

S svojimi prispevki ste še naprej dobrodošli vsi: ekstremni alpinisti, smučarji, kolesarji, gorski kolesarji, triatlonci, maratonci, padalci, deskarji, driftarji, skejterji, raftarji, soteskarji, skakalci v globine ...

  • Prijavite se lahko do 7. junija, ko bomo razglasili tudi glavnega zmagovalca!
Pet dosedanjih zmagovalcev

Prvi teden je največ glasov uporabnikov (kar 850) prejel Davor Mrkič za video Muha Paintball.


Zmagovalec drugega tedna je Marko Peterka, ki je objavil vožnjo Luke Marka Grošlja na gorsko hitrostni dirki Lučine. V enem tednu je prejel 124 glasov uporabnikov.


Zmagovalec tretjega tedna je Miha Fabijan, ki je objavil video Sproščanje adrenalina na dirkališču Raceland pri Krškem. Prejel je 63 glasov.


Zmagovalec četrtega tedna je Andrej Bijuklič. Objavil je video Ekstremno kajakaštvo v Kaliforniji in prejel 32 glasov.


Zmagovalec petega tedna je Marjan Glasnović, ki je za rojstni dan dobil super adrenalinsko darilo, mi pa neverjeten posnetek - Skok iz 96 metrov visokega mostu!

Vsem petim čestitamo!

Glavna nagrada

Na koncu objavljamo še izjemno lep video, posnet izključno z najnovejšo kamero GoPro HD Hero 2, ki čaka zmagovalca natečaja!

Nagradni natečaj poteka v sodelovanju z najbolj energičnim in vznemirljivim vozilom Nissan Juke.