Jeep festival 2016! Praznujte z nami in osvojite vikend z Jeepom!

10. 8. 2016

Vabimo vas na praznovanje 75-letnice znamke Jeep. V soboto, 10. septembra, se boste lahko med 10. in 17. uro na motokros stezi v Šentvidu pri Stični preizkusili v terenski vožnji, doživeli pravo avanturo ter uživali v legendarnih zmogljivostih vozil Jeep. Štirje srečneži pa bodo lahko za volanom Jeepa Renegade uživali ves konec tedna! Prijavite se prek obrazca na koncu tega članka. Vstop je prost!

Sami se boste lahko preizkusili za volanom vseh Jeepovih avtomobilov na strminah motokros proge. To je edinstvena priložnost, ki je ne gre zamuditi, če so vam blizu zmogljivost, avanture, aktivno preživljanje časa v naravi in adrenalinske vožnje.

Jeep 75 let

Preizkusili boste lahko malega športnega terenca Renegade, vsestranskega športnega terenca Cherokee in luksuznega športnega terenca Grand Cherokee ter seveda ikono terenskih avtomobilov Jeepa Wranglerja.

Za najbolj pogumne smo pripravili tudi najzahtevnejšo preizkušnjo Jeepove avtomobilske tehnike, nekakšen 'Jeepov vlakec smrti', progo, ki bo speljana preko najbolj strmih vzponov in spustov ter preko nagibov, kjer vam zastane dih. Kot sopotnik izkušenega Jeepovega inštruktorja terenske vožnje se boste lahko prepričali v legendarne terenske zmogljivosti Jeepovih modelov Wrangler, Cherokee Trailhawk in Renegade Trailhawk.

Jeep festival je odlična priložnost, da se preizkusite v terenski vožnji, doživite pravo avanturo in nadgradite svoje znanje v terenski vožnji na varen način. Vstop je prost!

Motokros steza v Šentvidu pri Stični

Motokros steza v Šentvidu pri Stični, kjer bo 10. septembra potekal Jeep festival. Dolžina proge 1.580 m, število skokov 20, višinska razlika 43,3 m (foto www.pusnejc.com).

Pustolovščina za vso družino!

Poleg vrtenja volana na terenskih poligonih se boste zabavali tudi ob pestrem spremljevalnem programu, z malce sreče pa osvojili tudi katero od privlačnih nagrad Jeep.

Za lačne bo seveda poskrbljeno v ameriškemu stilu, z burgerji in BBQ specialitetami.

Ogledali si boste lahko tudi ekstremne predelave Jeepovih terencev ter originalne zgodovinske primerke s samega začetka Jeepove legende.

Dogajalo se bo med 10. in 17. uro. Več podrobnosti (natančnejša navodila za dostop in program) boste vsi prijavljeni prejeli po e-pošti, teden dni pred dogodkom.

  • ZA VOZNIKE: Terenske vožnje z vozili Jeep, z izkušenimi Jeep inštruktorji.
  • ZA NAJMLAJŠE: šola motokrosa za najmlajše ter napihljivi grad in izkušeni animatorji, ki bodo vaše najmlajše popazili medtem, ko boste uživali v vožnji z vozili Jeep.
  • ZA MALO VEČJE: taktična steza Airsoft s tekmovanjem v streljanju na tarče.
  • ZA DRZNE: simulator deskanja na vodi in Rodeo bik ter predstavitev ameriškega nogometa z enim izmed najboljših evropskih klubov, Ljubljana Silverhawks.
  • Najboljše za vašega jeklenega konjička: predstavljeno bo vse orodje za avto FISKARS ter nova AKU linija naprav STIHL.
  • V družbi z inštruktorjem preživetja v naravi: Brane Červek bo pripravil program za vse, ki potrebujete nov izziv in novo znanje (kako zanetiti ogenj z naravnimi materiali, kako izdelati orožje ...). www.ssfn.si 
  • ZA POGUMNE: Športni izziv z Miranom Stanovnikom.

Jeep festival je odlična priložnost, da se preizkusite v terenski vožnji in doživite čisto pravo avanturo.

Jeepa za domov!

Štirje srečneži se bodo lahko odpravili na izlet z novim Jeepom Renegade za nepozabni konec tedna!

V zgodnjem videu si oglejte kratek zgodovinski pregled avtomobilov, ki so v preteklih 75 letih pripeljali iz tovarne Jeep.

Zemljevid prikazuje točno lokacijo dogodka. Podrobnejša navodila za pot najdete na spletni strani AMD Šentvid pri Stični.

Za udeležbo na dogodku se prijavite prek spodnje prijavnice. Če se prijavite z družino ali prijatelji, navedite število ljudi, ki jih prijavljate. Vstop je prost.
Čas za prijavo je potekel.