Maraton aerobike

12. 10. 2013

Tudi letos Zdrava zabava v sklopu ZZ festivala športa pripravlja Maraton aerobike. V sredo, 16. 10. 2013 ob 18. uri, se boste lahko v Mariboru zbrali vsi ljubitelji skupinske vadbe, kjer bojo za vrhunsko vadbo poskrbeli Bodifitovi vaditelji.

Gre za tradicionalno prireditev, ki jeseni in spomladi popestri dogajanje v Mariboru. Vsako leto organizatorji pričakujejo množico ljubiteljev skupinske vadbe in fitnesa.

Značilnost prireditve je, da je popolnoma brezplačna, udeleži pa se je lahko kdorkoli.

Program Maratona aerobike
  • Program Maratona aerobike se prične ob 18. uri, ko bo na vrsti prva skupinska vadba, poimenovana TNZ.
  • Nato sledi Zumba, ena najbolj priljubljenih skupinskih vadb v zadnjih letih, ki vsebuje tudi elemente latinsko ameriških ritmov.
  • Ob 20. uri bodo obiskovalci lahko preizkusili Fusion, ki je popolna vadba za celotno telo, uporablja pa gibanje iz vsakdanjega življenja.
  • Maraton aerobike se bo zaključil s Pilates mixom, ki poleg pilates vaj vsebuje tudi elemente joge, fitnesa in funkcijskih vaj.

Na tokratnem Maratonu aerobike pa bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji funkcionalnega treninga. Čakata jih namreč dve uri FIT treninga, ki je zelo učinkovit pri izboljšanju kondicije, stabilnosti in moči posameznika.

Potrebujete razlog za obisk?

Super vzdušje, odlična skupinska vadba in strokovno usposobljeni vaditelji.

Maraton pa je namenjen tudi tistim, ki želijo pred pričetkom športne sezone najti najbolj primerno skupinsko vadbo zase ali se zgolj razgibati v družbi prijateljev.

Več na www.zdravazabava.com.