Slovenski junaki žrtvujejo vse za Slovenijo! Andraž Šporar zamudil 1. rojstni dan Julijana (Foto iz Nemčije!)

26. 6. 2024
Deli

Slovenska nogometna reprezentanca se je prvič v zgodovini uvrstila v izločilne boje velikih tekmovanj, potem ko je v zadnjem krogu skupinskega dela na evropskem prvenstvu z Anglijo igrala 0:0.

 Vsi nogometni junaki so za ta uspeh veliko žrtvovali in se odpovedali tudi času s svojimi prijatelji in družinami. Andraž Šporar je zamudil celo prvi rojstni dan sina Julijana, ki je na svet prišel lani 17. junija.

Preberite še: 

Mia v Kölnu
A seveda Andraževa dolgoletna izbranka in zaročenka Mia Mujadžić Golob razume, kakšen je poklic profesionalnega športnika in koliko slovenska reprezentanca pomeni Andražu. Zato je seveda tudi sama obiskala vse tekme slovenske reprezentance in po velikem uspehu in uvrstitvi med najboljših 16 reprezentanc v Evropi na stadionu v Kolnu na lička pritisnila velik poljub.
Naj spomnimo, Mia je lani preživljala težko nosečnost, poleg vsega pa je bila večino časa sama s svojo mamo, Andraž pa je priletel domov v Atene ob vsakem prostem trenutku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andraž Šporar (@andraz.sporar)

Težka nosečnost

Takole je lepa mamica Mia zapisala lani nekaj dni po rojstvu Julijana:
"Štela sva dneve in tedne, upala, da bo čas hitreje tekel, z vsakim dnem, ki je minil, je bilo več možnosti, da se najin dojenček rodi zdrav," je pojasnila in dodala, da je bil prvi večji mejnik, ko ji je uspelo priti do 28. tedna nosečnosti.

"Teden dni pozneje ponovna hospitalizacija in ponovno je bilo težko. Sama sebe sem prepričevala, da me vse to spreminja v močnejšo osebo in uči, da, se je treba znati upočasniti," je zapisala Mujadžić Golobova in dodala, da sta zaradi te izkušnje oba s partnerjem postala močnejša in boljša starša.

Zlati trenutki Andraža z Mio in sinom.

Zlati trenutki Andraža z Mio in sinom.

Instagram AŠ

Sama v tuji deželi

Mia je še razkrila, da ni bilo lahko v tuji deželi, ob njej je bila le njena mama, brez družine in prijateljev. Njen partner je bil zaradi nogometa pogosto odsoten.
"Po dveh mesecih hospitalizacij se je najin fantek rodil dva meseca prezgodaj, na rojstni dan najboljšega prijatelja. Postala sva najbolj srečna in ponosna starša," je razkrila.
Mia in Andraž sta skupaj že več let in očitno mirno družinsko življenje v tujini le krepi njuno ljubezen, posebno zdaj, ko sta eno leto že srečna starša malega Julijana. Prepričani smo, da bo po očkovi vrnitvi z evropskega prvenstva organizirana tudi velika zabava za malega Šporarja.

Preberite še:

Benjamin Šeško ima zelo lepo in pametno dekle, ki je štiri leta starejša od njega