Anja Klinar: »Nastop na olimpijskih igrah je zame uresničitev sanj«

Anja Klinar si pred pomembnim nastopom pred očmi naslika odličen nastop in plavalni rezultat, ki si ga želi. (foto: Matic Bajželj) Matic Bajželj
13. 10. 2017 Promocijsko sporočilo

Pet mesecev pred pričetkom zimskih olimpijskih iger Pjongčang 2018 so priprave na ta veliki športni dogodek v polnem zamahu. Gledalci malih ekranov lahko od 2. septembra zasledijo Coca-Colin oglas #vednopodpiraj, v katerem nastopa tudi plavalka in štirikratna udeleženkapoletnih olimpijskih iger Anja Klinar.

Televizijski oglas Coca-Cole v Sloveniji vključuje trenutke, ki izžarevajo čustven naboj treh uspešnih slovenskih športnikov, ko imajo ti zaprte oči.

»Nastop na olimpijskih igrah je zame nekaj nepozabnega in razburljivega – uresničitev sanj. Če v nekaj verjameš, se lahko uresniči. Pred pomembnim nastopom si pred očmi naslikam odličen plavalni nastop in rezultat, ki si ga želim. Pomembno je zaupati vase, jaz pa nujno potrebujem tudi malo 'pozitivne treme',« je razkrila Anja Klinar, ki ji v oglasu družbo delata še atlet Luka Janežič in nekdanji smučar Jure Košir.

Televizijski oglas v podporo slovenskemu olimpijskemu gibanju je nastal v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije - Združenjem športnih zvez (OKS-ZŠZ), s katerim je Coca-Cola v Sloveniji aprila 2017 podpisala štiriletno sponzorsko pogodbo.

Družba The Coca-Cola Company tako ohranja najdaljši neprekinjen odnos z olimpijskim gibanjem na globalni ravni in od letos širi olimpijski duh in spodbuja aktivno športno udejstvovanje vseh generacij tudi na slovenskih tleh. S pobudo #vednopodpiraj spodbuja slovenske potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki in predvsem, da jih pri uresničevanju sanj brezpogojno podpirajo, v času vzponov in padcev.

Več na: www.coca-cola.si.