Z glavo in telesom do zdravja

Z glavo in telesom do zdravja (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
21. 2. 2013

Dvajset let je minilo, odkar je pričel s poučevanjem tai chi chuana... Vabljeni na seminar in kosilo s Tonetom Ančnikom.

Vabimo vas na seminar 'Z glavo in telesom do zdravja', ki bo v soboto, 2. marca 2013, od 10. do 14. v telovadnici FRS (pred vojašnico FRS v Mostah) na Leskoškovi v Ljubljani.

20 let tai chi chuana s Tonetom Ančnikom

V tem času so mnogi na različnih koncih Slovenije vadili pod njegovim vodstvom ter skupaj z njim odkrivali lepote in koristi te starodavne zdravilne veščine.

Obletnici primerno so pripravili seminar, ki ga namenjajo tako začetnikom in radovednežem, kot tudi vsem tistim, ki se s tai chi chuanom že ukvarjajo.

Z izbranimi vsebinami želijo odgovoriti na vprašanje, kako si lahko s pomočjo vadbe tai chi chuana izboljšamo kakovost življenja. Med drugim bo govora tudi o zdravju, telesni drži, notranji in zunanji harmoniji, odpravljanju stresa ipd.

Vse skupaj bo strjeno v:
  • delavnico Sestav dihalnih in energetskih vaj,
  • predavanje in pogovor o tai chi chuanu ter
  • delavnico Tai chi chuan ni le preprosta telovadba.

Cena seminarja je 40 €.

V kolikor si, poleg predhodne prijave, zagotovite tudi letak in ga izpolnjenega predložite ob prihodu na seminar, plačate samo 20 €. Letaki so bili razdeljeni med vse tiste posmeznike, društva, podjetja in ustanove, s katerimi so pri v preteklem obdobju kakorkoli sodelovali... akcija pa je še v teku.

Kdo bo odšel na kosilo?

Med udeleženci seminarja bodo izbrali osmerico, ki jo bodo še isti dan, torej v soboto, 2. marca, ob 15. uri povabili na kosilo in klepet s Tonetom v restavracijo Veliki Hong Kong v Črnuče.

Zdaj se že lahko prijavite...

Prisrčno vabljeni.