Canyoning v Sloveniji (Bovec, Bohinj) – ideja za adrenalinsko darilo

23. 5. 2018 Promocijsko sporočilo

Spadate med adrenalinske navdušence in si že dolgo niste privoščili nič norega, nečesa samo zase? Še nikoli niste preizkusili canyoninga po soteskah na Bledu, v Bovcu, na Soči ali Savi?

Potem je ravno sedaj pravi čas, da izkoristite ugodne vremenske pogoje in vodne razmere ter se odpravite na canyoning v ta prečudoviti del Slovenije.

Preden pa se prvič odpravite na canyoning, naj vam s spodnjimi vprašanji pomagamo pri pravilni izbiri in olajšamo odločitev.

 • Kdaj se prične sezona canyoninga v Sloveniji?
  Sezona canyoninga se začne že zelo zgodaj. Preverili smo pri Altitude Activities, kjer so s canyoningom pričeli že 1. aprila, maj pa je idealen mesec, ko so vsi termini pri njih že lepo zapolnjeni.
 • Kaj potrebujete za canyoning?
  Za soteskanje ali canyoning ne potrebujete nobene posebne opreme, saj večina izvajalcev poskrbi za celotno opremo, ki jo potrebujete (neoprenska oblačila, čevlje, vrvi …). S sabo na tak podvig vzemite le kakšen sendvič, steklenico vode, pomožen komplet oblačil in obilico dobre volje.
 • Je primerno za otroke?
  Da, vendar je minimalna višina 120 cm. Starost ni pomembna. V kolikor bi želeli na canyoning v Bovec ali Bohinj z nižjimi otroci, predhodno pokličite na 070 138 811 ali pošljite email na info@altitude-activities.com.
 • Kakšno je najmanjše in največje število udeležencev?
  Posebnost ponudbe pri Altitude Activities je prav gotovo to, da ne omejujejo števila udeležencev canyoning izkušnje. Tako se lahko k njim odpravite sami ali pa v večji skupini. V kolikor bo število udeležencev večje, se vam bo pridružilo več vodičev, ki bodo poskrbeli za nepozabno izkušnjo za vas in vaše prijatelje, sodelavce ali družinske člane.
 • Koliko časa traja?
  Spust po posameznem kanjonu običajno traja manj kot eno uro, a zaradi prevoza do mesta spusta in nazaj na Bled, traja celotna dogodivščina od 2 do 4 ure, odvisno od težavnosti in oddaljenosti kanjona.

Za canyoning lahko izberete enostavne kanjone (družinski canyoning) ali bolj zahtevne, torej takšne za prave adrenalinske odvisneže.

Koliko stane?

Cena je odvisna od težavnosti, dolžine in oddaljenosti kanjona. Izberete lahko družinsko soteskanje, že za 60 € na osebo ali ultimativno in najbolj zahtevno izkušnjo za 160 €. Vse možne ponudbe si lahko ogledate tako, da kliknete TUKAJ.

In še presenečenje: : BREZPLAČNE FOTOGRAFIJE za vse udeležence.

Kako rezerviram termin za canyoning?

To storite enostavno prek spletne strani Altitude Activities, na telefon 070 138 811 ali jim pošljete email sporočilo na info@altitude-activities.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri