Člani skupine Dunking Devils so se oglasili prvič po tragičnem dogodku: "Brez tebe naša zgodba nikoli ne bo enaka"

Člani skupine Dunking Devils so se oglasili prvič po tragičnem dogodku: "Brez tebe naša zgodba nikoli ne bo enaka" (foto: Facebook: Woop) Facebook: Woop
18. 11. 2022

V soboto je v trampolin parku Woop! prišlo do tragičnega dogodka. Profesionalni akrobat in član skupine Dunking Devils se je med treningom hudo poškodoval in kasneje v bolnišnici poškodbam tudi podlegel.

Do nesreče je prišlo v profesionalnem delu parka, ki je namenjen izkušenim skakalcem in akrobatskim treningom. Akrobat je med skokom padel v jamo pod trampolinom in se poškodoval, kasneje pa zaradi poškodb tudi umrl.

Čeprav je o akrobatu bilo znanih bolj malo informacij, so se danes oglasili člani skupine Dunking Devils. Na svojem Instagram profilu so objavili videoposnetek v spomin preminulemu članu, ki so ga pospremili z ganljivim zapisom.

"Ni ga papirja, ki bi nam omogočil napisati vse o Petru, mlademu možu z neskončno mislimi, idejami in srcem iz zlata. Bil je neverjetna oseba, ki je svoj pečat pustil na vseh, ki smo ga imeli srečo spoznati ali gledati TikToke, ki jih je ustvarjal. Zapustil nas je prezgodaj, star le 22 let, in to ravno takrat, ko je bil trdno na poti profesionalne rasti in na pragu številnih izjemnih priložnosti," so zapisali.

V objavi se spominjajo tudi njegove neverjetne iznajdljivosti in zagona. "Sredi pandemije, ko so ostali videli strah in ovire, je on videl navdih in priložnost. Za svoje platno si je izbral TikTok, platformo, ki mu je omogočila, da je svoje kreativne ideje in vrednote pošiljal v svet in na mobilne zaslone milijonov ljudi po celem svetu."

"Peter pogrešamo te, brez tebe svet in naša zgodba nikoli ne bo enaka. Praznine, ki si jo pustil za seboj, ne bomo poskušali zapolniti, temveč v njej iskali moč in navdih. Dajemo ti besedo, da bodo tvoja energija, tvoje poslanstvo in tvoje vrednote živele naprej skozi vse nas in vse tiste, ki te bodo skozi nas še spoznali.

Hvala ti za vse, kar smo doživeli s teboj. Hvala za vse nastope, pogovore, nasmehe, potovanja, snemanja, savnice in dni, ki smo jih skupaj preživeli v pisarni. Z nami v srcu boš za vedno in skupaj bomo še naprej neverjetna EKIPA, v kateri imamo vsi občutek, da nič ni nedosegljivo."

Članom skupine Dunking devils, pa tudi vsem ostalim prijateljem in svojcem tudi mi izrekamo globoko sožalje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dunking Devils (@dunkingdevils)