EuroVolley 2019: Spoznajte psička, ki prinaša srečo slovenskim odbojkarjem

EuroVolley 2019: Spoznajte psička, ki prinaša srečo slovenskim odbojkarjem (foto: Instagram) Instagram
26. 9. 2019

Malega kosmatinca Slasha smo vam po zmagoviti tekmi že predstavili, saj je bil prav on tisti, ki je najbolj močno stiskal tačke za naše fante. In prav slovenski reprezentanti so zahtevali, da Slash mora biti na vsaki tekmi, in da mora z njimi poleteti tudi v Pariz.

Kosmatinčev lastnik je temperamentni Alfred Martilotti, pomočnik trenerja slovenske reprezentance Alberta Giulianija, ki ga niste mogli spregledati, saj je brez dvoma med najživahnejšimi možmi na naši klopi.

Sreča na štirih nogah je prišla v Slovenijo skupaj z Alfredovo zaročenko, ki se je za nekaj mesecev preselila v Slovenijo, da podpre svojega moškega.

Slash je že prekaljen dvoranski pes, saj ga Dani redno vodi na tekme domače ekipe Lube Volley, tako da se odlično počuti tudi v Areni Stožice.

Po tekmi z Belorusijo se je sicer našel nek evropski odbojkarski birokrat, ki je Slashu prepovedal vstop, a ko so naši fantje brez male maskote izgubili tekmi proti Severni Makedoniji in Rusiji, so vsi skupaj zahtevali, da se kosmati talisman skupaj z lastnico takoj vrne v dvorano.

Slash je seveda tudi del selfijev, ki jih njegov lastnik mojstrsko dela po koncu tekem. 

Otroci in Slash v reprezentančnih dresih

Slash je zdaj popolnoma uradno akreditiran pes prvenstva, na njegovi akreditaciji pa piše, da je pomočnik maskote. In da se vidi, da je tudi sam eden od pomembnih pomočnikov reprezentance, mu je Alfredo kupil tudi mali dres, ki so ga slovenski odbojkarji naročili za svoje dojenčke in otroke.

Pripravila L. T.

Preberite še: Kako močo stiska tačke Slash? ali  Koliko odbojkarjev smo našteli v družini Tineta Urnauta?