25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Fjällräven Triglav Adventure

8. 10. 2018 Promocijsko sporočilo

Tridnevna dogodivščina skupaj z Vertical Adventures Slovenia in Rokom Zalokarjem je srečnim izbrancem ponudila nepozabno izkušnjo.

Pet srečnih izbrancev nagradene igre Fjällräven Triglav Adventure se je skupaj s prodajalci nekaterih trgovin z outdoor opremo in novinarji v septembru odpravilo na svoj tridnevni pohod, ki se je začel ob Bohinjskem jezeru. Tu so se s pomočjo strokovnjakov naučili kako postaviti šotor in kako spakirati nahrbtnik, da bo ta primeren za vzpon na Triglav. Fjällräven je poskrbel za lahke a hkrati izredno zanesljive šotore in vsakemu od izžrebancev podaril kakovosten nahrbtnik.

Organizator je poskrbel tudi za večerjo na prostem, kjer so bili v veliko pomoč odlični žari in ostala oprema za pripravo hrane na prostem znamke Primus.

Fjällrävnovi šotori so nudili udobno zavetje, zato so se udeleženci naslednji dan brez težav v zgodnjih urah zbudili in iz Pokljuke odpravili proti Kredarici. Vreme jim na žalost ni bilo naklonjeno. Ovirala sta jih dež in veter, a so zahvaljujoč dobri opremi z lahkoto premagali te izredne razmere in dan zaključili na najvišje ležeči koči v Sloveniji: Planinskemu domu na Kredarici, ki leži na 2515 metrih nadmorske višine.

Zadnji dan te tridnevne dogodivščine je bil sicer tehnično najzahtevnejši, a je bil trud poplačan, ko so udeleženci dosegli vrh Triglava. Pot so jim lajšali tudi visoko kvalitetni, robustni a hkrati udobni pohodniški čevlji priznane blagovne znamke Hanwag.

Megla je pohodnikom sicer prekrižala načrte in so bili zato prikrajšani za čudovite razglede, so pa vseeno bili deležni koščka slovenske tradicije: prvopristopnike so na vrhu triglava krstili z vrvjo po zadnji plati.

Udeleženci so pot zaključili s spustom proti domu Planika in se od tam v zavetju gozda spustili do doline Krma.

Zahvaljujoč dobrim vodičem in kvalitetni opremi blagovnih znamk Fjällräven, Primus in Hanwag so udeleženci brez večjih težav premagali nepredvidljivo alpsko vreme in domov odšli z novo, neverjetno izkušnjo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri