Foto: Snemanje videospota za himno Eurobasketa

Foto: Snemanje videospota za himno Eurobasketa (foto: Goran Antley) Goran Antley
28. 5. 2013

Zoran Predin in skupina Coverlover so v ponedeljek zbrali na ladjici Livada na Ljubljanici in do poznih nočnih ur snemali videospot za uradno himno prihajajočega Evropskega prvenstva v košarki, ki ga bo gostila Slovenija.

Avtor pesmi V ritmu Triglava (rad imam košarko) Zoran Predin pravi, da je bitje njegovega srca povezalo Triglav, simbol slovenstva in košarko, njegov najljubši šport: "Srce, ki trikrat utripne, nariše Triglav in se sliši kot tapkanje žoge. Srca vseh slovenskih navijačev bijejo za slovensko reprezentanco, se pravi, da bijejo v ritmu Triglava. Če v tem ritmu zapojemo uradni slogan Eurobasketa 2013, se zasliši Rad i - mam - ko - šar - ko! Pesem vabi vse, ki imajo radi košarko, naj se nam pridružijo."

Zorana že nekaj časa spremlja zasedba Coverlover, s katero je posnel uspešnici Nova okupatorka in Hudič, sodelovali so na številnih koncertih, sedaj pa predstavljajo še uradno himno Eurobasketa, ki ji zaradi nalezljivega navijaškega ritma lahko napovedujemo podoben uspeh kot pesem za naše nogometaše 'Slovenija gre naprej', pri kateri je kot velik ljubitelj slovenskega športa sodeloval tudi Zoran.

Na snemanju videospota je bil tudi naš fotograf Goran Antley.

Zoran Predin in Coverlove

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri