Goals for Kids - dobrodelni nogometni turnir za otroke z avtizmom

Goals for Kids - dobrodelni nogometni turnir za otroke z avtizmom (foto: Arhiv www.sz-ng.si) Arhiv www.sz-ng.si
21. 5. 2014 Promocijsko sporočilo

31. maja 2014 se bodo v Športnem parku v Novi Gorici pomerile legende slovenskega, italijanskega in hrvaškega nogometa. Za dober namen. Izkupiček prodaje vstopnic, ki se je že pričela, bodo namenili slovenskemu in italijanskemu društvu za pomoč otrokom z avtizmom.

Goals for Kids ob 30-letnici Hitovega igralništva

V treh desetletjih poslovanja je družba Hit v goriški prostor in tudi širše vnesla številne novosti in spremembe ter vidno vplivala tako na samo podobo, življenje in dogajanje v njem. Družbeno odgovorno držo in družabno dogajanje namenjeno širši javnosti ponosno uresničuje tudi z dobrodelnim dogodkom Goals for Kids.

Beseda 'goal' namreč nosi več pomenov: z 'zadetki v vrata vratarjev' so številne legende nogometa leta razveseljevale navdušene navijače, s 'ciljem' pomagati pa se bodo prav te zvezde slovenskega, italijanskega in hrvaškega nogometa na pobudo družbe Hit ponovno srečale prav v Novi Gorici.

Na turnirju Goals for Kids, ki se pričenja v soboto, 31. maja, ob 18. uri, v Športnem parku v Novi Gorici, se bodo pomerile nogometne ekipe Slovenije, Italije in Hrvaške. Zlatko Zahović, Sebastjan Cimerotič, Milenko Ačimović, Mladen Rudonja, Roberto Mancini, Marco Materazzi, Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Davor Šuker, Igor Tudor je le nekaj imen, ki so pisali zgodovino nogometa in se bodo tokrat zbrali za dober namen.

Dogajanje na treh tekmah bosta na prizorišču spremljala gostujoča komentatorja, dobra poznavalca in ljubitelja nogometa Goran Obrez in Bruno Pizzul, da si bodo legende med premori lahko nabrale novih moči, pa bodo z nastopi poskrbeli člani društva Mladi nogometaš in članice mažoretnega twirling kluba Deskle.

Vstopnice za ogled dobrodelnega nogometnega turnirja Goals for Kids je mogoče kupiti

  • v Hitovih igralniško-zabaviščnih centrih Perla in Park
  • ter v potovalni agenciji Hittours,
  • nekaj pa jih bo v prodaji v novogoriškem Športnem parku na dan prireditve.

Cena vstopnice znaša 5 evrov, ogled prireditve bo za otroke mlajše od 10. let brezplačen.

Izkupiček dobrodelnega nogometnega turnirja bo namenjen otrokom z avtizmom, in sicer bosta sredstva prejeli slovensko društvo OKO in italijansko društvo OLTRE IL LABIRINTO Onlus.

Goals for Kids, dobrodelna prireditev, Nova Gorica 2014