Gogijev košarkarski kamp za osnovnošolce

Gogijev košarkarski kamp za osnovnošolce (foto: Arhiv gorandragic.si) Arhiv gorandragic.si
16. 5. 2014

Goran Dragić, legenda slovenske košarke, za vse nadobudne osnovnošolce pripravlja pravo košarkarsko dogodivščino! Med 29. 6. in 5. 7. 2014 se bo na Rogli odvil košarkarski kamp za osnovnošolce, ki ga bo vodil košarkar iz lige NBA, Goran Dragić.

Kombinacija športa in zabave

Osrčje kampa bo vsekakor košarka. Otroci bodo na treningih z Goranom in trenerji pomočniki spoznavali in nadgrajevali svoje športno znanje. Treningi, ki bodo potekali dvakrat dnevno, bodo prilagojeni otrokovim sposobnostim, tako da bo lahko vsak mali košarkar nadgrajeval svoje osnovno znanje.

Na vaše otroke pa Goran ne bo prenesel le ljubezni do športa in zdravega načina življenja, temveč tudi vrednote, ki so v njegovi karieri postale njegov zaščitni znak.

"Meni je košarka dala ogromno in želim si, da bi udeleženci kampa s pomočjo športa, ne nujno le košarke, premagovali vse ovire v življenju. Šport nas namreč uči predanosti, vztrajnosti, tekmovalnosti, sodelovanja in poštenosti," pravi Gogi pred pričetkom kampa.

Kamp je organiziran tako, da izvabi tisto najboljše v otroku. V svojem bistvu bo poskrbel za pravo kombinacijo športa in zabave.

Poleg košarke, kjer bodo spoznavali športni duh, timsko delo in vztrajnost ter tako utrjevali svojo samozavest, bodo otroci v prostem času z Goranom in njegovimi prijatelji iz Amerike negovali otroškega duha:

  • učili se bodo angleško,
  • plezali,
  • spoznavali ameriški nogomet,
  • odkrivali naravo,
  • se kopali,
  • udeležili olimpijade in še več.

Ves čas kampa bodo, poleg Gorana, za otroke skrbeli še trenerji pomočniki in vzgojiteljice, pri snovanju programa pa se mu bodo pridružili še njegovi prijatelji, neponovljivi Marko Milič, Rašo Nesterović in Anže Kopitar, ki s svojim izjemnim talentom in športnim duhom živijo prav vse, česar si želijo prenesti tudi na mlade udeležence športnega kampa.

Šport, zdrav način življenja, timsko delo in spoštovanja vredne moralne  vrednote so tako tisto, kar bodo bodoče košarkarske zvezde raziskovale v neponovljivem tednu skupnega druženja.

Več informacij in prijave na gorandragic.si

Foto: arhiv gorandragic.si