Gremo na valentinov pohod!

Valentinov pohod (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
9. 2. 2012

Izkoristite bližajoči se praznik ljubezni in poskrbite za razvajanje svojega dragega ali drage na pohodu ali plesu.

Enega izmed kar nekaj valentinovih pohodov pripravljajo v soboto, 11. februarja, v Dobrini na Kozjanskem. Začetek bo ob 18. uri pri grajskem izviru zdravilne vode, odpravili pa se boste na Žusem in od tam do vrha v Krnico, ki je visoka 669 metrov.

Med potjo boste dobili čaj ali vino za energijo, na vrhu pa vas bo čakalo valentinovo presenečenje, domače pecivo ter lep razgled na okoliške pokrajine. S seboj imejte laterno (svetilko), da vam bo pot svetlejša. Ob vrnitvi na izhodišče bodo tam pripravili plesno zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Vabljeni vsi zaljubljeni in osamljeni.

Informacije: http://users.volja.net/turist123.

Romantičen ples s Katarino Venturini

Lep romantičen večer le za vas pripravlja tudi naša plesna prvakinja Katarina Venturini, ki v soboto vabi na ples v grad Mokrice na Dolenjskem. Z uvodnim valčkom bodo začeli natančno ob 19. uri, ob celovečernih plesnih ritmih pa seveda ne bo manjkalo kulinaričnega razvajanja in romantike.

Informacije: www.terme-catez.si.

Se tudi vam včasih zdi, da boste srečali sami sebe?

Kriv je seveda vse hujši ritem življenja, ki nam onemogoča opravljanje najosnovnejših dnevnih opravil, kaj šele druženja s partnerjem, družino in prijatelji. A vsaj občasno stopite na zavoro in se v miru sprostite, preden spet zajamete sapo za nov vstop v vrtinec.

Za druženje boste lahko poskrbeli že v prihodnjih dneh, morda na kateri izmed (spet) številnih rekreativnih prireditev.