Raziščite nove poti in osvojite še neznano s športno uro Suunto Traverse

5. 12. 2015 Promocijsko sporočilo

Radovednost, nove poti, novi kraji, popolne avanture! Bodite samozavestni, dovolite si nekaj več z novim Suunto Traverse. Ustvarjen za avanturiste, ki radi nenehno odkrivajo nove kraje in poti.

Novi Suunto Traverse je popolna izbira za navdušene pohodnike in avanturiste. Ura združuje kombinacijo klasičnih in naprednih trening funkcij, z dodano GPS navigacijo in senzorjem za srčni utrip v kompaktni, a izjemno privlačni in moderni obliki.

Integriran sistem za navigacijo GPS in GLONASS* je okrepljen s prenovljenimi topografskimi mapami, ki so dosegljive na Suunto Movescount portalu, zajemajo pa tako smučarske, pohodne kot gorsko-kolesarske poti. Tako boste lahko svoje nove avanture načrtovali varno, enostavno in hitro.

Velik poudarek je na enostavni uporabi ter hitremu dostopu do ključnih funkcij. Na svoji napravi boste lahko imeli shranjenih kar do 50 različnih poti, za dodatno orientacijo vam je na voljo 3D kompas, baterija bo zdrži do 100 ur.

Osredotočenost na osnovne outdoor funkcije:

Višina, vertikalna hitrost in skupni vzpon so natančno izmerjeni s pomočjo FusedAlti™, kjer je informacija o zračnem tlaku združena s satelitsko nadmorsko višino.

Čas sončnega vzhoda in zahoda, vas bo informiral o tem, koliko dnevne svetlobe vam je še ostalo, vibracijski alarm vas bo opozoril pred nevihto, svetilka, s katero boste v temi lažje našli svoje stvari, ali posvetili na zemljevid pa so nepogrešjive funkcije, ki vam bodo v oporo med odkrivanjem novih poti tudi, če vas bo ujela tema.

Poleg prikaza hitrosti, razdalje in višine, boste na vaši poti lahko označili točke, ki so za vas še posebej pomembne, s pomočjo GPS sistema pa bo avtomatično vključeno tudi štetje korakov v primeru, da se boste morali vrniti po isti poti nazaj.

Ura za vsakodnevne avanture

S Suunto Traverse boste vedno poznali točen čas, ne glede na to v katerem časovnem pasu se boste znašli, saj le ta poskrbi, za avtomatično posodobitev.

Vaše dnevne aktivnosti bodo zabeležene s štetjem korakov in prikazom porabljenih kalorij, da boste vedno na tekočem pa boste lahko preko zaslona na uri spremljali obvestila, klice in sporočila iz vašega pametnega telefona. Povezljivost s Suunto aplikacijo Movescount za iOS in Android bo omogočila prenos ter delitev vaših aktivnosti in spremljanje aktivnosti vaših prijateljev.

Zaradi izjemno nizke teže, nove zasnove antene in neverjetno mehkega silikonskega paščka boste pogosto pozabili, da jo nosite. Tako se boste lahko v naravi osredotočili na lepote odkrivanja novih poti in ne na to, kako boste uporabljali uro.

Tisti, ki želite nadgraditi tudi fizično pripravljenost pa si boste priredili svoje trening funkcije. Vašo učinkovitost in aktivnosti boste lahko enostavno analizirali in spremljali na Movescount portalu. Ura je povezljiva z novim Suunto Bluetooth® Smart senzorjem, za merjenje srčnega utripa.

Bodite samozavestni in stopite iz povprečja z novo uro Suunto Traverse, ki bo vaš popolni spremljevalec na novih, nepoznanih avanturah!

Več informacij na: suunto.com in movescount.com.