Hrvaška nogometna reprezentanca na pripravah v LifeClass Terme Sveti Martin

Hrvaška nogometna reprezentanca na pripravah v LifeClass Terme Sveti Martin (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
26. 5. 2016 Promocijsko sporočilo

Hrvaško nogometno reprezentanco čaka velika preizkušnja - Evropsko prvenstvo 2016. Za svoje priprave so si prvič izbrali LifeClass Terme Sveti Martin v Medžimurju, ki postajajo eno glavnih središč priprave športnikov, ne samo na Hrvaškem, ampak tudi v Evropi.

S svojo kakovostno športno infrastrukturo, ki zajema 5 nogometnih igrišč z vrhunsko travo, fitnes, trim stezo in klimatizirano športno dvorano, bodo Terme zagotovo pripomogle k najboljši možni pripravljenosti nogometašev.

Priprave potekajo od 22. do 27. maja, ves ta čas pa so deležni tudi raznovrstne lokalne kulinarične ponudbe, seveda v skladu z zahtevami trenerja in strokovnjaka za prehrano.

V centru Lumbalis, kjer se ukvarjajo s hrbteničnimi obolenji in mišično-kostnimi vnetji ter bolečinami, zanje skrbijo izkušeni strokovnjaki in kineziologi, ne manjka pa niti neskončnih možnosti za sprostitev. Med drugim lahko preizkusijo kar pet vrst savn in bazenski kompleks »The Temple of Life« z zdravilno termomineralno vodo.

Hrvaško nogometno reprezentanco čaka velika preizkušnja - Evropsko prvenstvo 2016.

Hrvaško nogometno reprezentanco čaka velika preizkušnja - Evropsko prvenstvo 2016.