Kako aktiven boš med Eurom 2024? Dokaži se kot virtualni selektor in se poteguj za bogate nagrade

13. 6. 2024
Deli
Kako aktiven boš med Eurom 2024? Dokaži se kot virtualni selektor in se poteguj za bogate nagrade (foto: Profimedia)
Profimedia

Misliš, da si boljši od Matjaža Keka? Si prepričan, da lahko postaneš najboljši selektor na Euru 2024? Priključi se virtualni igri Fantasy Euro 2024 in dokaži, da ti ni para!

Euro 2024 je pred vrati, 17. prvenstvo stare celine bo nekaj posebnega tudi za vse nogometne navdušence v deželi na sončni strani Alp. Prvič po dolgih 24 letih in velikem romanju Slovencev na turnir na Nizozemskem in v Belgiji bo na Euru vnovič sodelovala tudi slovenska reprezentanca. Četa selektorja Matjaža Keka bo uvodno tekmo odigrala v nedeljo, ko se bo v Stuttgartu pomerila z Dansko. V primeru zmage bi naredila ogromen korak proti izločilnim bojem, v katerih Slovenija na velikih tekmovanjih ni sodelovala še nikdar.

Evropsko prvenstvo, ki ga bo gostila Nemčija, vse tekme pa si boste lahko ogledali na Sportklubu, se bo začelo že v petek, ko bodo gostitelji merili s Škotsko. Uvodni obračun bo odigran na Allianz Areni v Münchnu, začel se bo ob 21. uri. Nemci sodijo v ožji krog favoritov za končno zmago, v vlogi selektorja pa se lahko letos - verjeli ali ne - preverite tudi vi! Kako? Preprosto: sodelujte v virtualni igri Fantasy Euro 2024, sestavite najboljšo ekipo, postanite prvak in se hkrati potegujte za bogate nagrade.

Kako poteka Fantasy Euro 2024?

Fantasy Euro 2024 je virtualna igra, ki poteka na svetovnem spletu, in sicer na naslovu fantasyfootball.sportklub.n1info.si. Pri sestavi ekipe, ki jo morate za začetek seveda tudi poimenovati, imate na voljo 200 kreditov, ki jim morate pametno porabiti in sestaviti najmočnejšo možno postavo. Iz vsake reprezentance lahko izberete po tri nogometaše, poleg udarne postave pa imate na voljo še štiri rezerve. Izbrati morate tudi enega od selektorjev. Lahko ste aktivni tudi med prvenstvom, ekipo lahko spreminjate, točke pa boste nabirali glede na učinek izbranih nogometašev na tekmah, ki jih boste na Sportklubu spremljali v času Eura 2024.

➡️ Vse kar morate vedeti pri igranju fantasy EURO 2024:

Fantasy Euro 2024 prinaša bogate nagrade

Nagrade tistim, ki se bodo v virtualni igri Fantasy Euro 2024 najbolj odrezali, bodo podelili McDonald's, Telemach in Shoppster. Vsi sodelujoči se boste potegovali za naslednje nagrade: 

MCDONALD'S

🎁 točke
🎁 brisače
🎁 sončna očala
🎁 zračne blazine za plažo
🎁 frizbiji

TELEMACH

🎁 Telemach Mobile (paket ŠE VEČ): eno leto brezplačno + Telemach 5G telefon
🎁 Telemach EON TV (paket EON Full): eno leto brezplačno

SHOPPSTER

🎁 MS ENERGY električni skiro m10, 350W
🎁 VOX pralni stroj WM 1070-SAT2T15D, 7kg
🎁 ROBAXO gaming stol Race, moder
🎁 TEFAL namizni žar Optigrill+ XL GC722D34 

Če torej menite, da lahko postanete najboljši selektor na Euru 2024, nikar ne oklevajte. Virtualna igra Fantasy Euro 2024 je oddaljena le en klik!