Janja Garnbret se je zahvalila najbližjim

Janja Garnbret se je zahvalila najbližjim (foto: Profimedia) Profimedia
29. 8. 2019

Najboljša športna plezalka na svetu, ki je popolnoma dominirala na svetovnem prvenstvu na Japonskem, je včeraj objavila zapis, da ne more verjeti, da je od njenih uspehov minil le teden dni. Zdi se ji, da se je vse dogajalo že leta nazaj.

»V glavi sem šla tisočkrat čez teden plezanja, a še vedno težko vse skupaj dojamem. Kakšna sezona! Vsak ima v glavi svoj set medalj, ampak tri zlate medalje, to je res noro in hej – zdaj sem olimpijka,« je nekako takole v angleščini zapisala Janja ter se zahvalila še vsem bližnjim okoli sebe, saj so oni tisti, ki so ji vse to tudi omogočili.

Na fotografiji z mamo Darjo in očetom Vilijem na sprejemu v Ljubljani. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can’t believe it’s already been a week (feels like ages ago tbh) 🤯🤪🤪😱 I’ve gone over it a thousand times in my head and after a week off of climbing it’s still hard to procces what REALLY happened (What..a..season 😱) Everyone had their sights set on gold and to think that I got away with 3 gold medals is just mind blowing and hey I’m an Olympian now 😱😍😍 Thank you to the closest people around me, you are the reason this was even possible! 💛 . 📸: ?? @redbull @redbullsi #givesyouwings @fiveten_official #brandofthebrave @adidasterrex @camp1889 #campcassin @avtohisaklemencic #fordkaplus @postanivojak @pazi.to #zavarovalnicatriglav @sloveniaclimbing

A post shared by JANJA GARNBRET (@janja_garnbret) on