25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Jesenski pohodi

Jesenski pohodi (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
9. 10. 2014

Čudeži se ne dogajajo, zato tudi pri telovadni obravnavi lastnega telesa ne moremo pričakovati velikih sprememb čez noč. Da boste izgubili prvi kilogram ali da boste vsaj za začetek ugotovili svoje boljše počutje, bo torej preteklo nekaj vode. Vendar ne obupajte prehitro, predvsem pa izkoriščajte raznolike možnosti za rekreacijo, tudi z obiskom katere izmed prireditev.

Martinov pohod pri Sv. Vidu

Martinovi pohodi so bolj ali manj v domeni slovenskih pokrajin, kjer raste vinska trta in številni se dogajajo na začetku novembra.

Že 11. oktobra pa se lahko udeležite pohoda po krajih, kjer vino pridobivajo iz jabolk. Odhod bo ob desetih iz Svetega Vida, kraja med Rakitno in Cerknico, kjer se boste že na začetku okrepčali, nato pa odšli na osem kilometrov dolg pohod po Vidovskih hribih.

Informacije: drustvovidovskihribi.bahne.si.

Dobrodelni tek in hoja

Na drugi strani Krimsko-Mokriškega pogorja pa se istega dne lahko udeležite dobrodelnega teka ali hoje ob ribnikih v Dragi pri Igu. Tudi tam bo start ob desetih, vsak pa si bo lahko izbral sebi primerno dolžino in hitrost: 4 ali 8 kilometrov.

Informacije: www.center-db.si.

Pohod Na Krasu Je Krasno

Da je na Krasu krasno tudi jeseni, se boste prepričali na pohodu v nedeljo, 12. oktobra. Zbirno mesto bo ob devetih v vasi Praprot na italijanski strani, ob 10. uri bo start v Tublju pri Komnu, zaključek pa po štirih urah hoje v Praprotu na Kraškem oktoberfeštu. Čakajo vas dobra družba, neodkriti koščki Krasa, darilo na vpisni točki, ogled jame ...

Informacije: www.skdvigred.org.

4. pohod po Poti dediščine Loške doline

Dediščino Loške doline pa si boste imeli priložnost ogledati med pohodom v nedeljo, 19. oktobra.

Čaka vas 22-kilometrska krožna pot po obrobju Loškega polja, po poljskih in gozdnih poteh, deloma po cestah, z začetkom med 8. in 9. uro s parkirišča Kovinoplastike v Ložu.

Informacije: www.loskadolina.info.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri