Jure Košir: "To je dodatek, brez katerega nikoli ne zapustim doma"

Jure Košir: "To je dodatek, brez katerega nikoli ne zapustim doma" (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
22. 12. 2021

Tudi moški radi nosijo modne dodatke, ki pa morajo biti funkcionalni. Jure Košir prisega na ...

Jure Košir je naš nekdanji alpski smučar, ki se še vedno rad poda na bele strmine, poleg tega pa uživa tudi v golfu, teku in gorništvu, različnim športom pa dodaja tudi fitnes.

Pri vseh svojih obveznosti pa se Jure zanaša na prav posebno pomočnico

Pametna ura Huawei Watch GT 3 je tisti modni dodatek - poleg mobilnega telefona - brez katerega se niti Jure ne odpravi od doma. "Pametno uro nosim praktično ves čas, tudi ponoči, kajti zanimivo mi je spremljati rednost in kvaliteto spanca."

Jure dodaja, da se navdušuje nad opomniki, ki jih prejema na uro, preko nje lahko prebere e-maile in celo opravi klic, brez da bi bilo treba povleči telefon iz žepa. "Najbolj me je prepričala zmogljivost baterije, ki je resnično neverjetna, pa seveda obilica funkcij. Navdušen sem bil tudi nad natančnostjo meritve razdalje pri teku."

Nova ura Huawei Watch GT 3 mi pove vse - koliko kilometrov sem presmučal, koliko višinskih metrov sem naredil in kako hitro sem brzel:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_)

Zakaj pametna ura - in kakšna mora biti?

"Pri uri mi je vsekakor pomemben izgled. Rad imam športne ure z večjim premerom, ki se jih da nositi tudi na elegantnejše obleke."

Jure pa dodaja, da uro nosi tudi ponoči, saj tako lahko spremlja rednost in kvaliteto svojega spanca.

Nove naprave Huawei

Poleg vrhunskih ur Huawei Watch GT 3 je Huawei nedavno predstavil še številne druge odlične naprave, ki skupaj sestavljajo edinstven ekosistem. Najprej sta tu pametna telefona Huawei nova 9, s priporočeno ceno 499 €, in Huawei nova 8i za 349 €. Nato pa je tu še nov prenosni računalnik MateBook 14s, ki ga odlikujejo odličen zaslon, zmogljivost in izjemno prenosljiva zasnovi, ter na koncu še velik monitor Huawei MateView GT z ukrivljenim zaslonom.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Promocijsko gradivo