Kako se znova povezati s telesom?

10. 2. 2010

Ples brez forme (formlaessence) je aktivna meditacija, ki človeka znova poveže s svojim telesom. Glasba, ples in plesalec postanejo eno, iz tega stanja se rodi radost, užitek in ekstaza.

Ko izginejo omejitve naučenih gibov, se energetsko odprete, povežete se z okoljem, um pa se dvigne v višja stanja zavesti.

Ples formlaessence je s skupino plesalcev v okviru društva Bindu razvil Bodin, psihoterapevt, mojster plesa po ognju, savne v naravi, rebirthinga in drugih tehnik za čiščenje uma in odpiranje človekovega notranjega bitja.

Plesna vikend delavnica

Plesne delavnice se lahko udeležite 6. in 7. marca 2010 v Vita centru v Naklu pri Kranju. Cena delavnice je 160 evrov. Prijavite se najpozneje do 2. marca 2010.

Prijave: Tadeja 040 423 719 / tadeja@drustvo-bindu.si.

Kaj potrebujete?

Za plesno delavnico ne potrebujete predznanja. Ne obstajajo pravilni ali napačni koraki, gibi in občutja. Vse, kar boste potrebovali, je predaja glasbi in zaupanje v inteligenco telesa, ki vas bo vodila k občutju popolnosti.

Opozorilo: Delavnice se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje. Prav tako se je ne morejo udeležiti ljudje, ki so odvisni od katere koli droge. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, ste o tem pred delavnico dolžni obvestiti organizatorja.

Intervju z Bodinom o plesu brez forme