Kdo si upa izzvati nogometne legende?

Kdo si upa izzvati nogometne legende? (foto: Promocijski material) Promocijski material
24. 9. 2013 Promocijsko sporočilo

Prihodnji vikend, 28. in 29. septembra, bo na Kongresnem trgu v Ljubljani potekal veliki finale največjega rekreativnega tekmovanja v malem nogometu v Sloveniji. Si upate izzvati nogometne legende?

SiOL POKAL je prepričal več kot 1100 rekreativnih nogometašev, da se v športnem duhu pomerijo med seboj, s svojo udeležbo pa podprejo družbeno odgovorno noto projekta, ki je 384 otrokom iz družin z manj priložnostmi omogočila nepozabno poletje.

Nedeljska finalna tekma bo odločila o najboljši ekipi, ki bo odpotovala v Lizbono na ogled finala UEFA Lige prvakov 2014.

Pred finalnim obračunom pa bo vzdušje ogrela tudi revijalna tema nogometnih legend, kot so Mladen Dabanovič, Marinko Galić, Sašo Udović, Ermin Šiljak, Milenko Ačimović in Đžoni Novak.

Vsi, ki se želite pomeriti z njimi, imate priložnost, da se  prijavite prek Facebook strani SiOL POKALa do četrtka, 26. septembra.

Oba dneva turnirja bodo obiskovalce zabavali tudi koncerti (na odru se bodo zvrstil 6Pack Čukur, Zebra Dots, Nude, SUPERHEARO orchestra) ter revijalne tekme nogometnih legend in zvezdnikov.

Organizatorji SiOL POKAL-a napovedujejo najboljšo športno zabavo v mestu za vso družino.

Za obiskovalce in najboljše navijače so pripravili tudi številne nagradne igre in lepe nagrade. V otroškem kotičku bo poskrbljeno tudi za zabavo najmlajših.

Program in ostale informacije na Veliki finale SiOL POKALa.