Poli maraton, končno spet v živo! Na Ptuju, 18. junija, s startom ob 11. uri

Poli maraton, končno spet v živo! Na Ptuju, 18. junija, s startom ob 11. uri (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
1. 6. 2022 Promocijsko sporočilo

18. junija  vas vabimo v najstarejše mesto, kjer bomo skupaj z vami slavili 20. Poli maraton. Tako z veseljem najavljamo, da eno najbolj množičnih in priljubljenih kolesarskih prireditev po dveh letih virtualnega druženja letos ponovno organiziramo tudi v živo.

JA, drži. Se vidimo kmalu! Od veselja skačemo do neba, potrebujemo predah od vseh teh šumov sveta, da si spet napolnimo baterije in od sebe damo tisto najboljše v sebi! 

18. junija se bomo družili, jedli, navijali in seveda – kolesarili. Zaplesali ob štimungi Orlekov, se čudili akrobacijam in se prepuščali presenečenjem norega programa. Izkazali več dobrodelnih gest in še in …. 

POLI MARATON 2022

Seveda ne gre v celoti izbrisati zadnjih dveh let, ostalo je tudi kaj dobrega: Poli maraton bo brezkompromisno potekal na dva načina: na klasičnem maratonu na Ptuju se bomo vsi kolesarji hkrati podali na progo in uživali v adrenalinu v živo. Maraton pa bo mogoče odpeljati tudi virtualno, kjer progo odpelješ sam, na katerekoli 20 km trasi v bližini svojega doma,  prevoženo pot pa dokazuješ s »tracking« aplikacijo STRAVA na svojem FB profilu s #polimaraton.  

POLI MARATON V ŽIVO

Prijavnina letos znaša 15 € za odrasle in 10 € za otroke (brezplačna prijava za otroke rojene do 2015). Popust za prijave v skupini nad 10 oseb: 2 €. Popust za posamezne prijave do 1. junija: 2 €. Spletne prijave od 7. junija 2022. 

promocijska fotografija

KOLESARSKI PAKET POLI

Kolesarski dres, darilna škatlica Poli pate in kulinarična pogostitev.

KOLESARKE TRASE

Tri tradicionalne trase so dobro poznane, otroška trasa Poli snack 2 km, primerna za družine Mini Poli maraton 23 km in najdaljša Maxi Poli maraton za izkušene rekreativce. Najlepši del je »zaslužen« prihod v cilj, kjer vas v kulinaričnem šotoru čaka obilo zabave in dobrot iz Perutnine Ptuj. Uživali boste. 

VIRTUALNI POLI MARATON

Naj bo v družbi ali sam; kar smo se v zadnjih dveh norih letih naučili je: važno je, da se kolesari! Za tiste, ki se jim (še) ne ljubi na Ptuj ali pa z drugega konca sveta, še vedno ponujamo virtualno izvedbo, kjer si vsak sam izbere svojo traso. Posebnost v času trajanja: poteka med 16. in 19. junijem. Letošnja prijavnina je 10 €. Za motivacijo pa sledi nagrada za prijavljene: kolesarski dres, ki dokazano daje večji pospešek ;-)  

promocijska fotografija

DOKAZOVANJE VOŽNJE

Progo odpelješ na trasi, blizu svojega doma (sam izbereš in določiš progo). Proga mora biti dolga vsaj 20 km (za 20 let Poli maratona :-). Prevoženo vožnjo dokazuješ s »tracking« aplikacijo STRAVA z objavo na svojem FB profilu s #polimaraton.

Več informacij: https://www.madaboutpoli.com/si/sl/poli-maraton/